• Muhabbet
  • Kızlar bu ne çiçeği bilen var mı aldım ama bilmiyorum

hvdclk hiç koklamadım aldım direk oturma odama koydum vallaha halımla da uydu sjsj😂

amimad vallah her yer farklı diyor internete bakıyorum benzemiyor ona

suraterra sordum canısı Yeşim bitkisi ve panda bitkisi olarak çıktı resimli kamera ile sraştırdım Google kamerdan

Deleted_12 benim gördüğüm baya hawortia cesidi falan dolu dolu Bi saksiydi üstünde minik mantar vs dekorlar vardı markette böyle şeyler ya dağılıyor reyonlarda yada üzerinden alıp götürüyorlar sanırım bilemiycem ne kadar aldınız bu arada fiyatına hiç bakmamıştım

Deleted_12 anladım valla sırf doğru hatırlıyor muyum diye bimin sayfasını didikledim sjajsj tabi fiyatını düşürmeleri normal çünkü esas üründen eser kalmamış ama yine de bitkileriniz çok güzel güle güle saglikla büyüsünler zaten normal de de bu fiyata ☺️

Deleted_12 bakımını araştırmışsınızdır diye düşünüyorum isimlerini öğrenirken sanırım, yine de ciceksever olarak bilgilendirmek isterim yerleri aydınlık olursa sulaması da gerektiği kadar olursa(sık sulanmayı sevmezler) büyürler inşallah bide eve alışınca toprak değişimi yaparsanız daha sağlıklı olurlar

Cicilibicili çiçek bana huzur veriyor ya evdeki kötü enerjıyı alıyor götürüyor o kadar iyi geliyor ki insana evin ortamına kızım gider çiçekleri sever öper evimin her tarafı çiçek dolu cok severim bakmasını ama hepsinin adını bilmem hatta bir çoğunu sadece sevdiğim için alırım adını öğrenirim nasıl bakılıyorsa öyle bakarım severim konuşurum öperim cicek cok iyi birşey huzur verici

Deleted_12 evet çiçek eşittir huzur sadece manevi huzurla temizlikle kalmayıp odanın havasını bile temizleyen türler var kurdele ,kılıç gibi türlerde şimdi Bi monstream var onu inşallah yıllar içinde başına bir şey gelmeden buyutebilirsem kendi boyuma gelmesini istiyorum o haline hayranım ☺️sonra pencere önüm kaktüs dolu balkon yine kaktüs sukulent mum çiçeği sarmaşık yapıyorum onlar dolu içeride salon bitkileri. Artık bazı minikleri konserve kutusuna dikiyorum 😅