belladonna Osman ağa neydiyon diyim 😂
Kızlar bu ne çiçeği bilen var mı aldım ama bilmiyorum
Sukulent heralde
Deleted_12 of ahahahah 😁😁 çok güldürdün kızzz
Deleted_12 sukulent bunlar ama aldığınız sadece bu kadar mıydı ben bu tarz kase şeklinde aranjman görmüştüm dekor ve başka türlerde vardı içinde yoksa bunu siz mi bu saksıya diktiniz ?
Deleted_12 koyu yeşil olana komşu çatlatan diyolar diğerini bilmiyorum
buzdankalpler catlacak komşum yok sjsj😂
Cicilibicili bugün aldım ve böyleydi bimden
belladonna hep Gül inşallah canısı 😊❤️Kız ben seni sevdim He görmedim etmedim ama sevdim kanım kaynadı sana
canparem internete baktım Yeşim ve panda bitkisi deniliyormuş
hvdclk hiç koklamadım aldım direk oturma odama koydum vallaha halımla da uydu sjsj😂
amimad vallah her yer farklı diyor internete bakıyorum benzemiyor ona
Lolita_ umuyorum 😂
Deleted_12 yaaaa çok teşekkür ederim aşkooo 😍 bende sana postlardan hakimim seviyorum seni ♥️
Deleted_12 bi benzettim ama emin de değilim Google lens’e sor canım o her şeyi bilir
Deleted_12 canım sukulentin çok türü var farklı farklı
suraterra sordum canısı Yeşim bitkisi ve panda bitkisi olarak çıktı resimli kamera ile sraştırdım Google kamerdan
Deleted_12 benim gördüğüm baya hawortia cesidi falan dolu dolu Bi saksiydi üstünde minik mantar vs dekorlar vardı markette böyle şeyler ya dağılıyor reyonlarda yada üzerinden alıp götürüyorlar sanırım bilemiycem ne kadar aldınız bu arada fiyatına hiç bakmamıştım
Cicilibicili 79 TL den 50 TL düşmüştü
Deleted_12 anladım valla sırf doğru hatırlıyor muyum diye bimin sayfasını didikledim sjajsj tabi fiyatını düşürmeleri normal çünkü esas üründen eser kalmamış ama yine de bitkileriniz çok güzel güle güle saglikla büyüsünler zaten normal de de bu fiyata ☺️