Mutluanne_ siz aradınız mi iptal olup olmadığını biliyorsunuz 513 yazacağımı 531 yazmışım duzellttim arayabilir hanımefendi istedi saate bile alnım ak çok şükür
Lütfen yardım 🥺
canparem zaten talep etmedim hemen linç etmek yalancı durumuna sokmak Esra hanım evet okul ihtiyacı dedi kızım 3 oğlum 4 yaşında okul ihtiyacı yok ztn
Esrayla görüştüm şimdi kadın evinize bi tas çorba götürsün diye arkadaşının annesini göndermiş kapınızda kargo doluymuş, kadın sorunca memleketten akrabalarım hediye gönderdi demişsin. Kadın sığınma evine yerleştirelim iş bulalım milletin verdiği yardımla ne kadar geçinebilirsin demiş eee çocuklarım bahçeli evde büyüsünler gitmek istemiyorum demişsin. Yardım etmek isteyenlere iban atıp adres verip Yardım ve para istiyormuşsun bu dolandırıcılık değilde nedir peki ?
blacpearl peki bu kadar yardıma muhtaç bir insan bahçeli bir ev düşüneceğine bi tas çorba diyosun ya kadın sığınma evine gider sıcacık yemek yersin. Sıcak yemek bulamıyorsun ama maşallah internet bulup sosyal mecralarda geziyorsun. Bu ne tezatlık peki ?
Mutluanne_ eğer ki öyle bişey olduysa eğer rabbim bana o karnımda ki bebeğimi kucağıma almayı nasip etmesin başkada bişey demiyorum Allah peygamber kime bakın kime inancınız varsa kapimada kimse gelmemis
Mutluanne_ elinizde IBANim varmı evim bahçeli mi benim Allah aşkına arayın görün
Mutluanne_ ya Allah aşkına arayın görün egerki Esra hanımın dediği gibiyse evim bana ne derseniz deyin
blacpearl merak etme yakında polisler kapına gelir esra seni cimer dahil olmak üzere her yere şikayet etmiş zaten
blacpearl kimseye mesaj atıp eşya para pul istediğimi ispat eder misiniz nolursunuz bakın 0542 513 93 21 bu numaram şüphesi olan insan varsa arasın nolur görsün sadce su uzerimdeki iftira kalksın
blacpearl bende yok ibanınız çünkü o zamanda samimi gelmemiştiniz bana hislerim kuvvetlidir.
Mutluanne_ etsin Allah’tan başka kimseden biseyden korkum yok yaptığınız ayıp hamile bı kadinin üstüne gelinmez bu kadar bitanesi ortada polisim diye gezip iftiralar atıyor bana sırf ben yardım istedim muhtacım o polis dye ona inanilip ben eziliyorum rabbime havale ediyorum sizi
blacpearl peki buraya derdini yazmak yerine neden kadın sığınma evine sen gitmiyorsun ? Çocukların suya ekmek banacağına sıcak çorba içerler. Deprem olalı kaç ay oldu.
Mutluanne_ tamam Esra hanım dediğinize söyleyin elinde varsa benim bişey istediğime dair etsin şikayet ben onun gibi gizli saklı değilim adresim numaram belli ki bu iftiralar yuzunden ben yarın gerekirse şikayet edecegm
Mutluanne_ size soyliyim bianda verilebilecek karar mi sığınma evine gitmek siz kendinizi benim yerime koyun hamile halle temizliklere gidip ev tuttum içine biseyler aldım bu halimle hala oldukça gidiyorum gideceğimde evlatlarimin yanımda bı oda göz olsada bı evde buyumesini istemem suçmu söyleyin suçsa tamam gideyim
blacpearl eee bana polis olmadığı ortaya çıktı kanıtlandı demiştin şimdi? Allah büyük merak etme ama yaşadıklarınız doğruysa burada ne işiniz var ? İnternet parası vereceğine çocuğuklarına yemeklik malzeme al malum İnternette o kadar ucuz değil sonuçta
Mutluanne_ ben dogumuma az kaldı moral bulmak iki guzep laf duymak icon dertleşmek için kadın kadının halinden anlar diye yazdim
Mutluanne_ ya Allah aşkına hangi telefn internetsiz şuan hamileyim hanımefendi bı knusma aketi mecbur alıyorum mecbur temizlik işleri ev işleri oluyor arıyorum arıyorlar gecenin bı yarışı Allah korusun evladima bsey olsa ben dogursam bu telefon olmsa neyle kime haber vereceğim dumanla mi iletişime geceym ya
blacpearl bi göz odada aç büyüyeceklerine belki de Allah korusun açlıktan hastalanıp öleceklerine sığınma evine giderdim ben. Doğurduktan sonra da iş bulur çocuklarıma bakardım kimseden de 5 kuruş yardım istemezdim hele ki sosyal mecrada paylaşmak aklıma bile gelmezdi
Mutluanne_ bı kaç bayan yazdı polis olduğuna inanmıyoruz dye ayriyetten bana muhtarı aradım dedi ve aramamis kapimada kimseyi göndermedi Allah aşkına yalan soylemeyi sizler bırakın
blacpearl çünkü böyle acıklı yazınca herkesin yardım edeceğini biliyordun