Merhaba artık yoruldum doğuma bı aydan az kaldı depremzedeyim eşimde vefat etti 2 çocukla hayata tutunmaya çalışıyorum ayriyetten hamileyim çocuklarım hala aç ve ben artk kötu şeyler düşünüyorum bıktım usandım şekerli su ekmek ıslatıp yedirdim bu saate kadar sahip cikanim yok devletten aldığım 1450₺ aile destek yardımından başka gelirim yok bugün tüp doldurabilmk için ev temizliğine gittim hamileym diye geri gönderdiler nolur bana akıl verin çok sağlıksız psikolojim nolur 🥺

blacpearl bu postu kidste de açmıştın sen polis esra sana yardım edecekti. Şimdi inanalım sana, dolandırmaya mı çalışıyorsun? Hayret…

Yapmayin böyle iğrenç şeyler yaaa. Sizin yüzünüzden gerçek muhtaca ihtiyaç olan insanlara yardım edemiyoruz. Utan biraz yaa. Hem hamilelik hem eşinin ölmesi hepsini bu kadar kullanmak kolay olmamalı. Biraz gururun olsun ya.. nasıl kendinizi bu hale sokabiliyorsunuz anlamıyorum hiç mi gururun yok seninn. ? İnsanların iyiliğini su istimal etmeyiiin yaaa. 😡

Bsrkaya ya nolur bilmeden sizde yapmayın böyle yardım etmeyin ama nolur bilmeden yapmayın Allah var ya yukarida hamile halle dogumuma bı ay kalmış neredeyse bu halde neden niye yalan knusaym arayın görün nolur ben maddi bişey istemiyorum ki dertleşmek istiyorum sadce

Bsrkaya valla bak Kids hesabın varsa belki görmüşsündür bir sürü insan yardım etmek istedi belki bilirsin polis esra var çocuklarının 1 yıllık ihtiyacını karşılarım adres ver seni koruma evine aldırırım sana iş bulalım düzenini kurana kadar orda kalırsın demişti ve özelden konuşuyorlardı. Ben böyle yazınca bana özelden esranın polis olmadığı çıktı bana yardım etmedi vs. dedi. Bi mesajında adres ver aldırırım seni dedi korktum güvenmedim diyo bi mesajında adresimi telefonumu her şeyimi verdim muhtarla iletişime geçecekti sordum geçmemiş diyor. Hangisi doğru dimi?

Bsrkaya gerçekten öyle ya daha ben hiçkimseye inanıp güvenemem bu platformda yazık günah gerçekten muhtaç sahiplerinin haklarına giriyorlar

Mutluanne_ çocuklarım okula gitmiyor okul ihtiyaçlarını karşılamak istedi neden hala yalanciymisim gibi davranıyorsunuz ya Allah aşkına Allah korkunuz olsun biraz

Bsrkaya bak işte bana da ara görüntülü falan dedi de inanıp numarasını istemedim bile

blacpearl ben Allah’tan korkarım çok şükür inançlı biriyim ama size hiç inanmıyorum. Peki numaranız neden kullanılmıyor? Aaaa iptal mi oldu yoksa ?

Mutluanne_ evet yine burdada söylüyorum ısrar edince korktm önce adres vermedim sonrasında verdim on yargili davranmak için cnku bana yardım etmek istedi verdim bana Esra hanım saat gece 11 olduğu halde muhtarinizla görüştüm öyle bişey yok yalancı vs dedi bende gittim muhtarima hakkım olarak böyle bi bayan aradı mi Ahmet bey Esra hanım polis dhaa önce burada görevde yapmış dedim muhtar beyde öyle bişey olmadığını söyledi bu kadar olayı niye carpitip anlatiyorsunuz

Mutluanne_ yalancı olsam aramanıza müsade etmem dimi.sadce kendimi bu koyduğumuz konumdan çıkarmak için ugrasiyorum

Mutluanne_ iptal değil yanlis vermişim doğrusunu verdim ararsa hanimefendi ulaşabilir tabiki

Lütfen kimseyi kesin olarak yalancı ya da değil diye değerlendirmeyelim. Allah büyüktür. Siz bu durumunuzu gidip en yakın mülki idare amirine anlatırsanız emin olun size yardımcı olacaklardır. Zaten sizin bir yardım talebinizi de okumadım ben