keyfimvekahyasi ben de yeni evliyken eşimden para isteyemezdim. Bekarken de babamdan isteyemezdim, hep anneme derdim ,babama söylesene para versin diye. Babamda sabah işe giderken yastığımın kenarına para koyardı fazlasıyla. Bekarken fazla fazla harcardım tabi, evlenince eşim de para veriyordu ilk başlarda ben istemeden. Ama sonra 2. cocuğa hamile kalınca vermemeye basladı. Ben de isteyemiyorum tabi. 6 ay para vermedi bana, bu arada virüs zamanıydı, hep evdeydik zaten. Evden online alışveriş yapıyorduk ama elimde hiç nakit para yoktu. Eşime şu eksik al desem alır gelirdi. Her gün eve gelirken bir şey lazim mi diye sorardı ama para vermemesi cok canımı sıkmıştı. 6 ay sonunda ben hamilelik hormonları nedeniyle de patladım eşime. Biraz tartıştık. Eşim beni haklı buldu ve maaş kartını bana verdi. 3 seneden fazladır eşimin maaş kartı bende. 😁 istediğim gibi harcıyorum. Eve alışveriş birlikte yapıyoruz. Avm ye birlikte gidip alışveriş yapıyoruz. Baska zamanlarda da ben tek gezerken beğendiğimi alıyorum valla. Hem kendime hem eşime hem cocuklara. 6 ay boşuna kendimi sıkmışım dedim sonradan, meğersem eşimde benden bekliyormuş, acaba benden para isteyecek mi diye 😂