Kızlar evde iş yaparak kazanmaya ne dersiniz homm bitkisel de çalişiyorum ben eğer isterseniz sizde bana katılabilirsiniz
Kesinlikle satiş zorunluluğu yok sadece kendi ihtiyaçlarinizi tamamlayarak sizde kazanabilirsiniz heleki böyle.zor dönemdeyken sadece üye bularak kazanacaksınız
Ürünlerimiz bitkisel ürünlerdir bebeklerimizin sağliğı için çok önemli bence onun yanısıra kişisel bakım kozmetik ürünleride var bı bakın derim benimle bu işi yapmak isteyen bana yazmanız yeterli detaylı bilgi için 🥰👋

Deleted_12 çıkar cano yaa ben kazanıyosam sizlerinde kazanmasını istiyorum uğraştıracak bir şey değilki

mybaby 4 sene önce bende katalog işi yaptım ama şunu anladım ki paran ve çevren olacak 😂 yoksa yok olmuyor yani. Boş zaman kaybı bana göre.

mybaby ilk avonla başlamıştım, sonra farmasi yaptım. Evet kendi ihtiyaçlarımı ya da ev ihtiyaçlarini alıyordum ama sonradan fiyat yükselttiler, sipariş veren kişiler her ay sipariş vermiyor zaten, aradan 3-4 ay gectikten sonra sipariş veriyorlar. Bu da bana kazanç sağlamıyordu. Üye oldugum icin indirimli alıyordum ama sonradan sıkıldım bıraktım, hem virüs zamanı yeni baslamıstı, kimse siparişte vermiyordu. Sonra askıya alındım felan derken 4 sene geçti 😂

Bir kaç aydır evde iğne oyası yapıp satıyorum ve aylık nerdeyse 1.000 tl kazanıyorum. Bu daha kârlı bana göre.
      Aslında atanmayı bekleyen bir öğretmenim 🙃 meslegimden ötürü karakalem portre ya da yağli boya tablo siparişi de alıyorum cok nadir.

Sedaa o işleri ben de yaptım iğne oyası ve tığ işi bende çok yapıyorum ama satamiyorum köy yerinde olduğum oçin kargolama işini istediğim zaman gerçekleştiremiyorum

mybaby ben kargoya vermiyorum canım, yakın çevreme yapıyorum genelde. Ya da komşumun akrabaları felan istiyor, komşuma veriyorum o götürüyor. Çoğunu elden teslim ediyorum ben. Aslında ihtiyaç duyduğum icin yapmıyorum, hobi olarak yapıyorum 😅 sonradan sipariş almaya başladım diyebilirim. Aldığım parayı da direk cocukların kumbarasına atıyorum zaten.

Banada anlatırmısın nasıl oluyo bu iş