• +18
  • Bööö👹👻

HurremSultan 23 kasımda yaşadığımız deprem gecesi eşimin üstüme kapanması o yatağa yapışmamız birtürlü kalkıp kaçamamak hatırladığım tek şey kabus sabaha kadar tanımadığımız insanlarla ateş başında evi uzaktan seyrederek omzuna kafamı dayayıp ağlamam birbirimizden başka kimsemizin olmaması üzerimize yapan çiy birtürlü olmayan sabah kalan travmalar çok şükür canımız sağ hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın …

kanalize senin yaşadığın kabusu biz de uzaktan yaşadık 🥹 rabbim birdaha asla yaşatmasın inşallah. Benimde ailem oradaydı korkunc zamanlardı. Lousaydim daha hiç haber izleyemedim. Boğazım düğüm düğüm gezdim. Yediğim yemek boğazıma dizildi günlerce. Tek diyebileceğim şey allahım ailemiz sevdiklerimiz ile sınamasın bizi. Ben en çok kıymet vermeyi bilmeyi öğrendim. Dilerim allahtan eşim de kıymet bilmeyi öğrenir 🥹

HurremSultan Bende ünideyken amifideyiz yanımda da bir tane erkek oturuyor ve hiç tanımıyorum kendisi derse geç kaldığım için ilk boş yere oturulmuştum 😁 neyse dersin en hararetli yerinde bu başını omzuma koydu ben omzumu harfler ettiriyorum -kalksana- diye ama yok 3 kez tekrarladım en sonunda bu üzerime yığıldı 😁 oğlandan sadece görüntü var ses yok gözler kapalı bende galiba öldü diyebildim kaldım öyle sonra arkadaşları epilepsi kriz geçiriyor dedi hocamız sakın hareket ettirmeyin diyo birisi ağzını açıyo sağlıkçılar gelene kadar yerimden hareket edemedim ve en korktuğun olaydı 🙈

HurremSultan yok yook😅korkmuyorum diye avutuyorum kendimi hep dua okuyorum falan çok şükür bir şeyde yaşamadım ama son zamanlarda hep Bi böyle bakmadığım tarafta bisey varmış hissi siluet falan görür gibi oluyorum burdakileri okuyup bilinçaltımi coşturmayayim😅😅

HurremSultan biz geçen sene 23 kasımda 6.1 yaşadık pek duyulmadı çok şükür evlerimiz yeni sağlam yıkıntı çok yoktu can kaybı da azdı ama benim en korkunç hikayem oydu 45 saniye 45 yıl aldı benden ve bebek kaybettim stresten hala ne duş ne wcde rahat değiliz her an birşey olacakmış gibi yaşıyorum

Lohusayken hep karabasanlar basar beni çok kötü bir durum bunu yaşamak hiç istemem ya en korktuğum an o an yani ağırlık birisi var gibi yanında yada birisinin kılığında geliyor ne elin kolun hareket ediyor ne sesin çıkıyor gözlerini dahil acmiyorsun en son 2 hafta öncesi eşim tuvalete kalktı bende gözümü açtım tekrar yattım sonra sözde eşim geldi yanıma baskı yaptı arkadan sarilcakmis gibi ağırlık oldu sonra gözümü açamadım yine sesim çıkmadı onun eşim değilde karabasan olduğunu anladım besmele çekiyorum yok gözlerimi açmaya çalışıyorum yok en son gitti bir şekilde kalktım yerimden eşim geldi sonra sarıldı falan çok kötü bir durum ya başımın ucunda küçük kuranı kerim var aslında küçük süreler dualar içinde bebeğimin beşiğinin cebine koydum yine de geliyor

HurremSultan daha yeni lise 2 falandım yeni bir eve taşındık ebeveyn banyosunda duş alırken vücudumda bir elin gezdiğini hissettim sabunlu ve kapalıydı gözlerim açtığımda kimse yoktu benden başka bağırdım çağırdım annem gelip kontrol etti o günden sonra halen duşa girmeye korkarım
      Birde yeni lausaydım benden başka kimse evde yoktu kapı çaldı baktım eşim geldi oturdu sigara almayı unuttum diyip tekrar çıktı ama gelmedi eşim gelince söylediğimde yeminler içti yeni işten çıktım ve eve hiç uğramadı dedi
      Birde düğünüme az bir zman kalmıştı sabaha doğru 3 veya 4 gibiydi saat uyandım bir türlü uyuyamadım yorganı üstüme atıp uyumaya çalıştım odamın kapısı açıldı biri geldi koltuğa oturdu bişeyler dedi ama anlamadım farklı bir dille konuşuyordu imama gittim o günden sonra dua falan yazdı halen yanındadır o dua abartma diyen olur belki ama saniyesi saniyesine yaşadım

HurremSultan lohusalıkta yasadım ama sonrasında atlatamadım kızım 25 günlukken sabah uyandım kızımı emzirdim geri uyuduk saat 9 gibiydi gözümün teki açıldı kızım ayaklarından havaya doğru kaldırılmaya çalışıyordu biri ama kimseyide görmüyorum kızım sol kolumda yatıyordu sağ kolumu kaldırmaya çalışıyorum yok kalkmıyor kilitlenmişti bağırıcam ağzım açılmıyor gözümü bile tam açamıyordum neyse saniyeler sonra yatak odamın kapısı açıldı bi kafa bize baktı geri kapattı kapıyı o esnada yine bağırmaya çalışıyorum kalkmaya çalışıyorum ama yapamadım banyodan sifon sesi geldi sonra mutfaktan bardak sesi bi kaç dakika sonra kendime geldim dedim berhalde eşim evde çünkü günlük eşimin sabah rutinini yapmıştı kalkıp evi dolandım besmele cektim eşimi aradım sen eve geldinmi dedim yok dedi annemi aradım geldi aldı beni evlerimiz yakın o gün bu gündür annemlerde kalıyorum burdaki herkes çalışıyor ama yinede eşimden erken geliyirlar kafam dagiliyor ilk zamanlar burda da çok vesvese yasadım ama o anı yasamadim birdaha hocalara okuttursular kendim o halde okudum aurekli kuran basımdan eksik olmuyor 40 gündür annemlerdeyim bakalim eve geçicem ama nasil olucak napicam bilmiyorum tabikk eve gidiyorum surekli ama eşimle 10 dakka evi dolanip geri geliyoruz kizimin 40 kina yakin eve gecip mevlut okuttum ama o akşam o 2 gun yine evde yanliz kalamadim annemlere gectim o gun yine sabah ayni saatte bu sefer çarpılıyor gibi yatakta yamuldum kalktim okudum tekrar yattim ve yine oyle oldum bu sefer kuran açtım başıma oyle uyudum halen etkisindeyim psikiyatriye gittim bendeki korku bunlar değilmiş kızımı almalarindan etkilenmisim ve travma olmuş biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

nazhanebos_ bende yasadım lohusalıkta eşlerimizin kılığına girip yanimiza geliyorlarmış bi cok kisiden de duydum ama ben bu konularda korkamdim bana yaptiklarinda sadece kizimi almaya çalistilar engel olmadim o bende travmaya sebep oldu size gecmiâ olsun çok zor bir süreç

HurremSultan kız bu karabasan lohusa lohusa mı dolaşiyorr yoksaa , işi gücü yokda dur sur da bı tane daha hamile vardı onu basayım falan sjsj 😂

nazhanebos_ evini sirkeli suyla sil canım, ve yatağının altını da sirkeli suyla sil. Yastığının altına metal bıçak ya da makas koy, gelemezler öyle.