Ask_hosmus kizzz cevseni nasıl çaldılar korkunç 😵💫😵💫
Bööö👹👻
yagmurum tanımıyorum yüzü yoktu
MedavikPastam hamilelikte böyle şeyler daha da etkiliyor insanı ya çok hassas bir dönem bende hala aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor
delihatunum hahaha gündüz cinler uyuyor şimdi tam vaktngsksdbd
Mutluanne_ ayyy ben hiç böyle şeyler yaşamadım kız nasıl kocanizin yerine geçiyor ya cidden korkunc
Sahra5 hepsini anlat😁
Sahra5 seni götürmek istemişler kizzz😵💫😵💫😵💫
Edo o tokat olayı çok oluyor ya gdkshd niye tokat meselaaaaa
Ask_hosmus niye kanka ya
HurremSultan evet malesef
bukii27 ayy büyü işleriyle uğraşan insanlardan Allah uzak etsin ya 😶🌫️😶🌫️
Susunbebekuyuyo karabasan dediğin ben fal da bakmam etmem ama bi ara sürekli geliyorlardı hergün hergün artık uyumamak için ağlıyordum uykusuzluktan ne denediysem geçmedi kendiliğinden azaldı şimdi nadir geliyor ama her akşam yatmadan avucuna ihlas,nas ,felak surelerini okuyup başından ayak parmağına kadar tüm vücuduna sürersen o gün seni melekler korur ve hiç biri yaklaşamaz peygamberimizin (sav.) sünnetidir 🤲🤲🫶🫶🫶❤️
sadbarbie Bi ara bende çok kötüydüm. Sürekli evde peşimde biri geziyor köşelerden beni izliyor sanıyordum ama sonra uykusuzluktan yorgun düştüğüm için olduğunu anladık çünkü oğlum. Gece hiç uyumazdi. Kızım da öğle uykusunu bırakmıştı. Mahfiluyordum uykusuzluktan oda öyle çıkıyordu benden işte
sadbarbie yok kız ne alaka hamileyken insan daha çok etkileniyor sadece bebeğe birsey olur düşüncesi
HurremSultan hahah sanki gündüz yoklar 😅
HurremSultan o daha korkunç 😣
HurremSultan rahatladım 😂😂
HurremSultan ben görmedim ama sesini duydum, aynı kocamın sesiydi 😶 eşim olmadığını öğrendikten sonra korktum da anlık bi daha korkmadım çünkü korkuyla beslendiklerini korkarsam daha çok göreceğimi biliyordum. Şükür ki bi daha yaşamadım
HurremSultan sabah uyandığımda hatırladım kafayı yedim ama shshshhs