HurremSultan bende dün akşam yaşadım kayinvalidem gilde kalıyoruz biz , çocukların yatağını yapıyordum kapının orda birini gördüm sandım çocuklardan biri geldi sandım yani koşarak gitti , bende koştum kapıya baktım kimse yok çocuklar dedelerinin yanında telefonla oynuyorlar yani benim çocuklar gelmiş olsaydı muhakkak anne diyip yanıma gelirlerdi çünkü yatağı yapıyorum ve çocuklarım ben yatağı yaparken görseler asla geri gitmezler gelip yatakta oynarlar, bi kere daha çocuğum, uyuyordum annemle gece bi ara uyandım gözümü açtım simsiyah bişey bana doğru geliyo hareketde edemiyorumdum sonra gözümü kapattım tekrar geri açtım yoktu , çok korkuturlardı beni çocukken annemde boynuma cevşen yaptırmıştı sürekli boynumdaydı , sonra bı akşam cevşen boynumda gene biliyorum çünkü sürekli kontrol ederim cevşeni neyse yattım uyudum sabah kalktım o gece korkutmuşlardı gene beni anneme dedim gene korktum , annem dedi cevşenin nerde dedi boynumda dedim yok dedi bı baktım yok harbiden ipiyle birlikte kaybolmuştu , annem yatağı falan kaldırdı hep baktı yoktu sonra evimizi kısa bir süre sonra taşıdık anneme dedim anne cevşene bak annem her yere baktı yoktu gene🥴 sizinkilerin yanında benimki biraz hafif kaldı 😂