mavisss0 Bende biara spiral kullandim bakırlısından devlette taktırdım bana sen alacaksın falan demediler.Adette değildim.Gittim bi bi kan aldılar hemen cıktı.Girdim 5 dakkada taktılar.Spirali falan ben almadım yani.Takanda ebe değil kadın doğum doktoruydu
Devlet hastanesi spiral
Yasak_elma doktor takmalı zaten ya o kadar canımız yanıyor bir de düzgün takmıyorsa ebe
mavisss0 bana da stajyer doktor taktı. Kızlık bir sıkıntı yoktu rahmim hala tam kuculmedigi için olmadı çok zorlandılar. 2 ria aldı doktor baya ugrasti takmak için mahfildum ben🥺🥺
HurremSultan valla ben de mafoldum zaten evde de çocuk yataktan düşmüş mindere psikolojim bozuldu ya
mavisss0 Yani bana uzman doktor taktı hemen taktı hicbisey anlamadım şipsak
HurremSultan O stajer taktıgı icindir kuzum
Yasak_elma yok doktor da çok zorlandı knk yarım saat falan sürdü
HurremSultan doğumdan kaç sonra taktırdınki sen
Yasak_elma 40 gün işte
HurremSultan Keşke biraz bekleseydinde öyle taktırsaydın rahim 40de toplanıyor diyorlar ama ben inanmıyorum.Ben taktırdigimda 8 ay olmustu dogum yapalı ama genede tereddüt etmistim keske enaz 1 yıl bekleseydim dedim yani ne olur neolmaz acısından
Yasak_elma askiiim zaten ard arda doğum yaptım hamile kalsam çok zorlanırım birdaha 🥹🥹 en kesin çözüm o geldi. Ben birde kendimi biliyorum hem hemen hamile kalıyorum hemde ilişkide kendimi kaybediyorum o yüzden en mantıklısı o geldi
HurremSultan Anlıyorum kuzum bende sen gibiyim iste. ilişkide kendimi kaybediyorum ve hemen hamile kalıyorum bu yüzden bende spirali secmiştim
Yasak_elma ay Allah korusun valla kendime güvenim olmadığından taktım zaten kocaya güvenim tam benim😂😂😂
HurremSultan valla erkege heleki hiic güvenme😅
Yasak_elma kdksksjs yok yok dün mesela yarısı içine yarısı üstüne oldu Allah ya spiral olmasaydı 😳😳😱
HurremSultan Zaten oyüzden diyorum ya aşko😂Bide diyorsunki hala ben kocama güveniyorum😏Peh külahıma anlat🙄😂😂
Kızlar ben cilt altı implant taktırdım. Bir daha o spiral acısını çekemem 3 sene rahatım