mavisss0 Bende biara spiral kullandim bakırlısından devlette taktırdım bana sen alacaksın falan demediler.Adette değildim.Gittim bi bi kan aldılar hemen cıktı.Girdim 5 dakkada taktılar.Spirali falan ben almadım yani.Takanda ebe değil kadın doğum doktoruydu

mavisss0 bana da stajyer doktor taktı. Kızlık bir sıkıntı yoktu rahmim hala tam kuculmedigi için olmadı çok zorlandılar. 2 ria aldı doktor baya ugrasti takmak için mahfildum ben🥺🥺

HurremSultan valla ben de mafoldum zaten evde de çocuk yataktan düşmüş mindere psikolojim bozuldu ya

mavisss0 Yani bana uzman doktor taktı hemen taktı hicbisey anlamadım şipsak

HurremSultan Keşke biraz bekleseydinde öyle taktırsaydın rahim 40de toplanıyor diyorlar ama ben inanmıyorum.Ben taktırdigimda 8 ay olmustu dogum yapalı ama genede tereddüt etmistim keske enaz 1 yıl bekleseydim dedim yani ne olur neolmaz acısından

Yasak_elma askiiim zaten ard arda doğum yaptım hamile kalsam çok zorlanırım birdaha 🥹🥹 en kesin çözüm o geldi. Ben birde kendimi biliyorum hem hemen hamile kalıyorum hemde ilişkide kendimi kaybediyorum o yüzden en mantıklısı o geldi

HurremSultan Zaten oyüzden diyorum ya aşko😂Bide diyorsunki hala ben kocama güveniyorum😏Peh külahıma anlat🙄😂😂

Kızlar ben cilt altı implant taktırdım. Bir daha o spiral acısını çekemem 3 sene rahatım

mavisss0 koruyuculugu ne kadar süre sürüyor birde fıyatı nedir acaba

Endoyy 3 sene sürüyormuş her gün hap kullanmak gibi bir şeymiş. Özel hastanede muayene ücreti 450 hamilelik testi için kan verdim 120 implant için 6000 verdim