Kızlar ne düşünüyorsunuz?
İphone müptelası olan bir kesim var. Ben de kullanıyorum. Ciddi manada kaliteli telefon. Doğum yapınca eşim hediye olarak 11 almıstı. Kızımın resmlerini çekmek içindi. Sağolsun çok da sevdim ilk iphonmdu.
Ama diyelim bu eskide, güncelleme gelmedi. Üst seviyeleri almaya güücüm asla yetmez. Şayet biz 7bin iken almıstık.
Şimdi 15 çıktı. İnsanlar sırada. Bazısı şimdi alıp, stok tükendiği zaman pahallandıgı vakit satmak için alıyormus. Bir iki tanıdıgım böyle söyledi.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce gereksiz ve anlamsız mı, yoksa değer mi 🌸
İphone 15
yagmurum bazi kesim insanlar telefonun bir çok özelligini bilmeden sadece iphone adı için alıyor telefonu. Yaptıkları tek şey sosyal medya ve konuşmak ama kac binlik telefon. Benim mesleğim teknoloji ile ilgili buna rağmen her şeyin markası değil işime yarayanini tercih ederim. Diğer taraftan bakarsak telefon gerçekten çok iyi rahat bi telefon. Artık her marka isi tüketime döndüğü için sürekli yeni model çıkarıp eski sürümü yavaşlatıyor ya da desteği azaltıyor. Artık tüketim çılgınlığı günün sosyal ve ekonomik problemi. Bilinçli toplum olmak lazım ama .
yagmurum Benim ilk telefonum da iPhone idi hala iphone kullanıyorum ama 15 e o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor. İnstagramdan ya da internetten satış yapanları bir nebze anlıyorum fotoğrafı daha iyi çekmek için alıyorlar ama onun dışında neden o kadar para veriyorlar bilmiyorum. Bir arkadaşım aldı 2 gün önce kendisi ev hanımı bu benim zevkim kimse karışamaz dedi haa ev hanımı alamaz gibi bir düşünceye asla sahip değilim ama almasına da şaşırdım o her iphone bir üst model çıkardığında alıyor ve gerçekten zevkine alıyor. Ben alır mıyım almam
yagmurum iphone 15in fiyatının 3 katı aylık gelirim olursa ancak alırım bana diğer türlüsü tam bir saçmalık geliyor kredi çekipte telefon almak bu devirde baya delilik iphone 11 kullanıyorum 4 senedir çokta memnunum 12 senelik iphone kullanıcısıyım bekarken çalıştığımda hep en yenisini kullanırdım senetle alırdım taksitle alırdım şuan diyorum o parayla altın alsaymışım
yagmurum şahsen bana biraz gereksiz geliyor. Mesela eşim 3 ay önce 14 pro aldı. Ama talihsiz bi olay sonucu kırıldı arka camı. Onuda 26 bine yaptırdı.. Cok kızdım ben. Pahalı telefon almanın bu yanı cok kötü. Bi parçasına bişey olsa cok pahalıya yaptırıyorsun. Ne bilim müptelası olanlar var. O videoyu gördünüz mü bilmem. Millet neler yapıyor😁 allah telefonuma uzun ömürler versin benimkide iphone 7 plus 😁 7 de kaldım ilerlemeyi düşünmüyorum 😁😁
yagmurum telefonumdan cok memnunum seviyorum hic degiştirmek istemiyorum aslında ama alıp almamakta bende kararsızım bisey için degil de ilk defa bir telefona baglandım ve hic biseyi yokken neden degiştirelim ya of kararsızım gereksiz olur yani almamam lazım aslında ne gerek var bende iphone dısında telefon kullanmayanlardanım iş için vs cok işime yarıyor. sende telefonundan memnunsan bosver ya
Rouge Benm 11. Memnunum. Alacak gücüm de yok. Ama gücün olsa alırdım. Senin de alacak gücün varsa ve bu harcama sarsmazsa al. Şuankini de eşine verebilirsin şayet daha düşük model ise. Aslında bu da bi nebze yatırım satmak istediğinde satılıyor ama android satılmıyor.
Ama ev ekonomisi bozuluyorsa insan pişmanlık duyar kötü hisseder diye düşünüyorum:)
Ayy birkaç yıl önce o paralara sıfır araba alınıyordu. Bence aşırı gereksiz bi telefona o kadar para vermek zaten çoğu kişi özelliklerinden dolayı değil ya ticaret için yada hava atmak için alıyor 😅
yagmurum bende 14 var . Hiçbir problemimiz yok şu an kendisiyle. Değiştirmem. Çok da pahalı. Maaşımın üç katı . Yapamam
yagmurum 11 şuan halen peynir ekmek gibi satılan bir telefon 😂 yani 11 e güncelleme iptali gelene kadar zaten baya sürer bende 13 kullanıyorum gittiği yere kadar artık 😂 eşim telefoncu zaten yakında dükkana gelir incelerim bi 14pro max kullanıyor eşimde yani arasında bi fark olacağını düşünmüyorum dedi 😂