superisi_ Talihsizlik olmus kırılması :( erkeklerin koruması biraz daha zor bize göre. Biz çantada veya sürekli cepte daha korumacıyız .
Geçmiş olsun

yagmurum telefonumdan cok memnunum seviyorum hic degiştirmek istemiyorum aslında ama alıp almamakta bende kararsızım bisey için degil de ilk defa bir telefona baglandım ve hic biseyi yokken neden degiştirelim ya of kararsızım gereksiz olur yani almamam lazım aslında ne gerek var bende iphone dısında telefon kullanmayanlardanım iş için vs cok işime yarıyor. sende telefonundan memnunsan bosver ya

Rouge Benm 11. Memnunum. Alacak gücüm de yok. Ama gücün olsa alırdım. Senin de alacak gücün varsa ve bu harcama sarsmazsa al. Şuankini de eşine verebilirsin şayet daha düşük model ise. Aslında bu da bi nebze yatırım satmak istediğinde satılıyor ama android satılmıyor.
      Ama ev ekonomisi bozuluyorsa insan pişmanlık duyar kötü hisseder diye düşünüyorum:)

yagmurum bende şuan 12 pro max var bende istiyorum 15 🤪🤪🤪 eşime söyledim hediye olarak getirirsin falan diye amaaaaaa yurt dışında tabiki Türkiye’de bence o parayı vermek çok saçma bir telefona iki bileziğimi alır takarım 😂😂😂 sorsak hepsi aç ama sora bekliyorlar işte

Ayy birkaç yıl önce o paralara sıfır araba alınıyordu. Bence aşırı gereksiz bi telefona o kadar para vermek zaten çoğu kişi özelliklerinden dolayı değil ya ticaret için yada hava atmak için alıyor 😅

yagmurum bende 14 var . Hiçbir problemimiz yok şu an kendisiyle. Değiştirmem. Çok da pahalı. Maaşımın üç katı . Yapamam

yagmurum eşim 15 aldı zaten ama ne biliyim ya gereksiz yazık gibi geliyor bana direne bildigim kadar direnicem dayanamazsam alıcam yoksa bütcemi sarsmaz

yagmurum 11 şuan halen peynir ekmek gibi satılan bir telefon 😂 yani 11 e güncelleme iptali gelene kadar zaten baya sürer bende 13 kullanıyorum gittiği yere kadar artık 😂 eşim telefoncu zaten yakında dükkana gelir incelerim bi 14pro max kullanıyor eşimde yani arasında bi fark olacağını düşünmüyorum dedi 😂

Rouge Nasıl peki canım begendiniz mi farkı hissediliyor mu

mavihuylu Aaa eşiniz telefoncu mu ☺️ Şu an için büyük şans. Eşnz öyle bir yorum yaptıysa doğrudur illaki. Sürekli yeni çıkıyor

yagmurum bende şahsen çok uzun zamandır ıphone kullanıcısıyım taa 5s’den beri bundan sonra da değiştirmesi zor olur benim için geçen sene hediye 11 aldı eşim şuanda onunla devam ediyorum imkanım varsa 15 almak isterim ama maddiyata da bağlı büyük paralar kazanan birine o para çerez parası gibi gelir kimiside gösterişi seviyor tabi 🙌🏻 şuanki telefonun bile tüm özelliklerini kullanmıyorum 15’i alsam da aynı şeyleri kullanacağım mesela o yüzden 11 yetiyor şimdilik

yagmurum benim 12 şuan . İlk telefonum 6s di ve 7 yıl kullandım ama 12 bile çok pahalıydı ben alırken. Ama benim abim var tam bir bagımlı 15 aldı bile saçma geliyo bana . Bi de 2 tane aldı eşine de .

Bu ülkede yaşarsam almam ama Avrupa’dakiler gibi bir maaş bir iphone olsa eskisini verip üstüne ekleyip alirim. Bu ülkede alamam zaten istesem de. Hiç iphone kullanmadım eşim de tam tersi hep iphone. En son bulgaristandan 14 pro aldik ona yarı yarıya uyguna. O bozulana kadar devam

yagmurum fark yok ya eşim diyor var diye ama bana gore aynı yinede alıcam galiba🥲

yagmurum ben iphona aşığım kalitesine alışan başka telde yapamıyor. 14 pro max var bende bebek gibi bakıyorum. Aşırı memnunum

yagmurum yaa telefonun çok özelliklerini kullanan için alınabilir ama genel şeyler için gerek yok 😂 benim için kamera ve hafıza yani bide kasmasın tamam 😂

yagmurum benim 11 pro max memnunum ama iPhone delisi değilim iPhone olmasa redmi kullanırım kullandım da artık hangi tlfn önüme gelirse ama asla 10 binden fazla bi tlfna vermem