sirinhatun-18 eğitimi inanın hiç zor değil Kesinlikle çok iyi gelecektir size.huzurunuz ikiye katlanacak.onların bakımı isteği insanlardan daha az.şimdiden hayırlı olsun yeni aile üyeniz size şans boşluk getirsin.🍀

sirinhatun-18 bende de var kız tekir bir aylık geldi eve sokaktan o gün de diş çekimim vardı evde bırakma zorunda kaldım. Evim yeni yani halılar beyaz yawrum ishal olmuş gece geldiği için eve mama kum VS. Alamamistik banyo giderinin oraya yapmış tuvaletini sadece biliyor musun😍😍 çok akıllı hayvanlar egitmene gerek yok yani. Bakarım diyorsan al çünkü evladından ayıramiyorsun bir süre sonra😍😍💐

HurremSultan Aşko benimde kedim vardı çişi gelince kapının yanına dikiliyordu açıyom kapıyı koşarak didip bahçede bırakıp geliyoodu😁🥰

HurremSultan ben zaten sahiplenicem bu cins olarak parayla satılmasından bende hoşnut olmuyorum pek fazla ücretsiz bir şekilde ilan bakıyorum

HurremSultan gerçekten öyle hiç hoş birşey değil en başından beri ücretsiz sahiplenme ilanlarına bakıyorum hoşnut olmuyorum cünkü oyuncak degil ki bunlar parayla satılsın ama ne yazıkkı var bu tür insanlar kedi üzerinden para kaldıran 🥹

Afrodit benim de var muhabbet kuşum oda benim çocuğum gibi öper koklarım severim kızımda cok sever bide kedi sahiplenmek istiyorum Allah’ın izniyle