310323 MedavikPastam ahahha aşkım milyonda bir denk gelir öyle söyleyeyim. Üzülme yani tek değilsin beterin bin türlü beteri de var 😂😂😂 daha kötü durumda olanlarını gördüm
HurremSultan MedavikPastam hep erkekten kadına dönenlerin vajinasını merak etmişimdir. His olarak görünüş olarak bizimkilere benziyormu diye😵💫😵💫
Etipetito HurremSultan Bende onu merak ediyodum görüntüsü nasıl acaba Bide cükü kopariyolar mı yoksa onunla mı şekil veriyorlar😂 Mesela bülent ersoyun kim bilir nasıl görüntüsü var🤢😂
Ask_hosmus HurremSultan ben bunu da merak ettim kızdan dönme erkek oluyorlar ya erkeklerinde çukunu merak ettim😂😂
belladonna HurremSultan onu bende merak ediyorum hatta eşime sormuştum 😁 eşim de iğrensin demişti ahahahahh
rumi21 Erkek doktorlar kadınların vajinarini görünce veya muayene ederken. Akıllarından farklı şeyler geçiyor mu acaba die merak etmişimdir kendimde dahil sjsjdj muayne oldum.
HurremSultan rumi21 ben kaç kere erkek doktora muayene oldum. Öyle aman aman bakmıyorlar hastaya zaten gebesin karnın burnunda her dakika gördüğü şeye zevk duymaz diye düşünüyorum😵💫
kanalize rumi21 otomatik robota dönüyorsunuz bir zaman sonra normal geliyor ilk zamanlar gözümün önünden gitmezdi sonraları alışıyorsunuz bakmıyor kimse
310323 Bsrkaya beyazlatma diye bişey yok kilodan terden jilet ağda bunlar hep kararma sebebi birazda trenle alakalı tabii