2cicek Bende bu evde yatılı yardımcı olanlar var ya bunlar varken nasıl rahat ilişkiye giriyorlar ben mesala evde misafir varken bile giremiyorum onu merak ettim sesleri falan gitmiyor mu
Edo Yasak_elma ahahah ben penis protezi takılı bir hasta gördüm cerrahi hemşiresi olarak çalıştığım dönem sonda taktırmak için gelmişti , amca gençken penisini kırmış ve sürekli erekte halde duruyordu biz şok ahahahajaş
Yasak_elma Edo demekki öyle seyler gercek duyardımda okurdumda inanmazdım😀😀Erekte halde nasıl geziyor peki nasıl sığdıriyordu pantolonuna🙈
kanalize Edo kızz aidsli bi yaşlı dede diyim artık saçı bembeyazdı penil yağ enjeksiyonu gördü bu gözler bu erkeklerin tek derdi şeyi mi ya🥴 o gün istifa etmeye karar verdim
Edo Yasak_elma valla amca olduğu için bol boxer bol pantolon falan sıkıntı yaratmıyordu ama şimdi sen öyle söyleyince genç birinde zor olur diye düşündüm 😂
Edo kanalize gerçekten öyle 5 sene üroloji hemşiresi olarak çalıştım inan ki başka düşündükleri bir şey yok akılları gidiyor bir şey olur diye 😅😅😅
kanalize Edo ahahahah evett😄 plastik cerrahideydim bende erkek şeyi kadın şeyi derken iğrenmiştim artık
kanalize Avakadobuu özel bölge için bioderma pigmentbio beyazlatıcı krem 🙂 koltuk altı için bioderma pigmentbio + dove eventone deodorant kullandım koltuk altında daha çabuk sonuç aldım araya gebelik girdi ara verdim sonrasında devam🙂🙂
sema03 HurremSultan bzimkine benziyor evet :)) şöyle soyleyim penisi öyle bi yapiyorlar ki hiç bir yeri kesmeden vajinaya donusturuyorlar bende videosunu izlemiştim :))))