kanalize Avakadobuu özel bölge için bioderma pigmentbio beyazlatıcı krem 🙂 koltuk altı için bioderma pigmentbio + dove eventone deodorant kullandım koltuk altında daha çabuk sonuç aldım araya gebelik girdi ara verdim sonrasında devam🙂🙂
sema03 HurremSultan bzimkine benziyor evet :)) şöyle soyleyim penisi öyle bi yapiyorlar ki hiç bir yeri kesmeden vajinaya donusturuyorlar bende videosunu izlemiştim :))))
siirsever MedavikPastam beyaz derken? Benim gayet tenimin renginde kara değil siyahlıkta yok 🤣🤣 beyaz sayılıyorsa ever
fedoraxn yagmurum kadını en iyi kadın bilir o yüzden emin ol bi erkekten daha fazla zevk alıyorsun 🙂 biseksüel biri olarak söylüyorum bunu
fedoraxn yagmurum kadınlar çok çekici geliyordu bana o zaman anladım sonra da ilişkilerim oldu zaten şuan evliyim ama artık yok öyle şeyler 🤣
010798 MedavikPastam biraz sapıkça ama ortamda bulunduğum kadınların pıttıklarini merak ederim bı kaç tane arkadaşımın pittigini görmüştüm çok tiksinmistim böyle dış dudakları sarkık kara ve büzüşüktu midem bulandı ondan sonra takıntı olmaya başladı bende o yüzden hep merak ederim ve erkeklerin bazılarının pantolon u boş bazilarinn kabarık oluyor ya minnoşlarini merak ederim kısaca şey meraklisiyim. Galiba 😂😂😂 Ha bide başka erkekle cinsel ilişkiye girsem zevk alabilir miyim acaba diye 😂
MedavikPastam 010798 Ben de hemcinslerimin pıtıklarını merak ederim hep. Hamileyken nstye girince kadınlar geliyordu elbiselerini kaldırıyorlardı, gizlice bakıyordum külotlarından kiminki beyaz kiminki siyah diye ahdgghçvj
kanalize 010798 ay Allah da sizi güldürsün beni güldürdünüz 🤣🤣 bir gün ameliyathanede misafir olsanız bütün merakınız ortadan kalkar😝😝