• +18
  • İğne falı ?

Cicekliperde bende kullanmıyorum ama biliyorum iğne falını 😂 ipe iğne bağlıyorlar daire şeklinde harfleri kağıda yazıp iğneyi döndürüyorlar iğne harf seçip yazı yazıyor 😂 sorduğun sorunun cevabını yani 😂

Kbsa aa hiç duymadım bnce gerekmde yok musallat faln yazmışın tırstım bi 😂😂😂

Kbsa kız ben burdan her gün bir şey öğreniyorum vallahi bugünün şanslısı bu neymiş yav

• Kbsa bunu yanıtladı.

Susunbebekuyuyo 🫣 genelde doğru çıkıyormuş ama yapmadan dua etmeli sure okumalı yani bilmiyorum bu aralar sık görüyorum denersem gözüm kapalı denerim ve eğer doğru çıkarsa buraya yazacağım 😂😂😂

Cicekliperde Merak ettiğin bir sorunun cevabını soruyorsun . bir iğneye kopardığın saç telini bağlıyorsun , kağıda da bir çember çizip etrafına alfabenin bütün harflerini yazıyorsun çemberin ortasına tükürük ya da kan döküyorsun biraz sonra iğneyi ortalıyorsun elin sabit iğne duruyor ve harfleri gösteriyorsun yazıp cevap alıyorsun .

Nietzsche bence de onların da sanki işi gücü yok cevap vermeye gelecekler. Onlar da bizimkilerle dalga geçiyor 😂 benim duam şudur:”Allah’ım görünmeyenleri bana gösterme.”

Cicekliperde Bence de hiç gerek yok görmeye ya da hissetmeye 😂 bir de neden onlara soru sorayım . Onlarda geleceği bilemez ki. En fazla olan bitenden haber verir. Ee bizim millete de olanı bile söylesen ağızları açık kalıyor.