Mutluanne_ HurremSultan sende sipral vardı sanırım o kaydıysa ondan olabilir veya içeride yara yapınca da kanama oluyor diye biliyorum tabi regl olmadıysan. Eğer regl zamanın değilse bi doktora git ihmal etme derim
Ask_hosmus HurremSultan kız nasıl yeni bitti benim kocam gelmeden 1 hafta önce senin kocan geldi adetin o zaman yeni bitmişti iyi hatırlıyorum hatta dedin adetin bitti kocam yarın geliyor vs diyodun 😂😂 ben mi yanlış hatırlıyorum kız 😂
buzdankalpler HurremSultan yumurtlama döneminde de kanama olabiliyomuş durduk yere 3 Gün kanamam oldu yumurtlama yüzündenmiş. 1 hafta sonrasına denk geliyo tam da sıkma canını
Sahra5 HurremSultan bu gün de varmı? Eğer bi kere olduysa doktora git hiç bekletme normal değil bence hatta eskiden bende ilişki sırası kasıklarımda ağrı olurdu dokotra gittiğimde enfeksiyon dedi Sendeki bi de aşırı kanama diyosun
HurremSultan Sahra5 şuanda hafif kahve kırmızı şeklinde sildikçe geliyor ama akşam çok geldi ya kaç peçete ile sildik hem. Eşim hem ben komple kan olmuşuz
demoloji HurremSultan Geçmiş olsun kuzum git hastaneye biliyorsun bende de geçen aynı şey oldu bir gittim doktora rahim ağzında yara oluşmuş dedi. Şansa bırakmamak lazım git bakalım
sadbarbie HurremSultan rahmim de yara olabilir mi bu da bir sebep ama durduk yere gelmesi normal değil
blackhoney HurremSultan ayy neden olmuş olabilir ki ya bende merak ettim. Haber et bizede yavrum. Geçmiş olsun 🫶🏼
HurremSultan blackhoney saol aşkım dün üşüttüm acaba ondan olurmu ki offf bu değişik şeyler neden hep beni bulur kibsgsksvd