busra8cihat Benimde 1 çizgi silikti büyük ihtimalle hamilesindir☺
Adettim gecikti☺️😂Kızlar acil
- Düzenlendi
Brownie evet ilk olucak inşallah beli değil ama hayırlısı
Kızlar iki gün oldu halla olmadım sağ göğüsümde sertlik var birinde sadece ama
Cansuyasar ay benimde öyle 2 gün geçti hala olmadım sadece kasık agrıları oluyor ara ara acaba hamilemiyiz çok sabırsızlanıyorum
Elmas Bi gelip bi gidiyor dimi kısa kısa oluyor
Cansuyasar evet sürekli olmuyor ara ara geliyor neden acaba
Kizlarr kesin haber edin insAllah guzel haberler verirsiniz😍
Cansuyasar hic çocuğunuz var mi yani önceki hamilelik belirtilerinizden falan belki bilirsiniz diye
senOlsanBari maalesef hiç yok umarım olur 😭
Elmas bana haber ver sen kesin yaz buraya eğer hamile isen 😘❤️😭🙏
Bende ikinci çocuğu istiyorum 8 günüm kaldı regl olmaya inşallah bir çocuğum daha olur
İki günüdür olmuyorum 3.gün değil yanlış hesaplamışım bu ikinci günüm Evde test yapsam çıkar mı ?sizide bunaltıyorsam kusura bakmayın bi sağ göğüsüm bi sol sertleşiyor arayla of çıldırıcam belirsizlik ne kötü şey 😭
Cansuyasar ben ilk gün yaptım ama negatif hemen çıkmaz bende senin gibi sabırsızlıktan yaptım. Birazda stresten çok fazla stress yapma ben geçen ay çok fazla yaptım olmadı. Kafana takıp sıkıntı yapma. Suan aynı şeyleri yaşıyoruz ama biraz kafandan atmaya bak ben öyle yaptım bu ay hala olmadım bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Peki noldu ? Hamilemisin bende çok istiyorum hamile kalmak Klomen ve foloevea kislota kullaniyorum Yorumlarda kızlar yazabilirmisiniz kaşıncı ayınızda hamile kaldınız Bu ilaçları kullananlar varmı ?inŞAllah sende bebek alırsın kucağına canım
TNsuleymanov9327 amin canım beli değil daha 4 aylık evliyim ben normalde hep düzenli olurdum ben, erken geldiği olurdu bir gün falan ama ilk defa bu ay 3.gün olucak yarın geçtiği halla olmadım, bakalım hayırlısı çok istiyorum bende sanada nasip olur inşallah 🙏
Cansuyasar insallah hakkınızda hayırlısı olsun
Cansuyasar bu arada benim bi arkadaşımın adı cansu eşinin adı da yaşar söylemek istedim☺️
senOlsanBari aaa nerde oturuyor arkadaşların 😭
Cansuyasar insAllah hamile olursun canim benim
Imalesef regli oldum Kızlar 😔 allah hayırlısını hayırlı zamanda vermek için bekletiyor demeki hayırlısı bakalım