TombulHatun asilzaade Hacamatı kaç kere yaptırdınız, benm kv neredeyse kurtuldu hacamattan sonra, ilk hacamatı yaptırdı 21 gün araya 3 veya 4 kere yaptırdı hacamat sonrasında 6 ayda 1 yaptırıyor
perimasali802_ asilzaade migren olan tanidiklarim hacamat yapip rahatladilar ama tombulun dediği gibi düzenli olacak
belladonna perimasali802_ Bu duruma baya sevindin peri. Ben soluğu hastanede aldım senin bir zilin eksik 🤐
belladonna asilzaade Bana da doktor hacamat ve botoksu önermişti. Benimde ileri derece de migrenim. Ataklar beni mahvediyor. Doktor bana düzenli hacamatı önerdi deneyeceğim bakalım. Siz ne kadar süre gittiniz hacamata?
asilzaade belladonna 2 defa yaptırdım ama hiç fayda olmadı düzenli derken nekadar aralıkla yapılması gerekiyor
belladonna asilzaade Bazı kadınlarda regl öncesi baş ağrısı, migren atakları olabiliyormuş. Komşumun da öyleydi. O, başımın ağrımasından regl olacağımı anlıyorum diyordu. Belki sizin de öyledir.
belladonna asilzaade Komşumunda öyle oluyordu. Nadiren benimde o dönemlere denk geldiği oluyor ama ne kadar bağlantılı bilmiyorum.
belladonna asilzaade Tam olarak bende bilmiyorum, hacamat yapacak kişi ile görüştüğümde 21 gün arayla 4 kez yapacağız sonra tekrar konuşuruz dedi. Ama 2 sefer de bitmiyor diye biliyorum özellikle şifa günleri önemli oluyormuş.