perimasali802_ [silindi] migren olan tanidiklarim hacamat yapip rahatladilar ama tombulun dediği gibi düzenli olacak
belladonna perimasali802_ Bu duruma baya sevindin peri. Ben soluğu hastanede aldım senin bir zilin eksik 🤐
belladonna [silindi] Bana da doktor hacamat ve botoksu önermişti. Benimde ileri derece de migrenim. Ataklar beni mahvediyor. Doktor bana düzenli hacamatı önerdi deneyeceğim bakalım. Siz ne kadar süre gittiniz hacamata?
[silindi] belladonna 2 defa yaptırdım ama hiç fayda olmadı düzenli derken nekadar aralıkla yapılması gerekiyor
belladonna [silindi] Bazı kadınlarda regl öncesi baş ağrısı, migren atakları olabiliyormuş. Komşumun da öyleydi. O, başımın ağrımasından regl olacağımı anlıyorum diyordu. Belki sizin de öyledir.
belladonna [silindi] Komşumunda öyle oluyordu. Nadiren benimde o dönemlere denk geldiği oluyor ama ne kadar bağlantılı bilmiyorum.
belladonna [silindi] Tam olarak bende bilmiyorum, hacamat yapacak kişi ile görüştüğümde 21 gün arayla 4 kez yapacağız sonra tekrar konuşuruz dedi. Ama 2 sefer de bitmiyor diye biliyorum özellikle şifa günleri önemli oluyormuş.