Kızlar eşimin libidosu yok resmen. Evlilikten önce de aktif cinsel hayatımız vardı 2 sene kadar gayet iyiydik. Ev araba orman hiç farketmiyordu baya iyiydik. Evlendik hadi dedim tamam sevgiliykenki kadar heyecan sevk belki olmayabilir haftada 1 2 oluyordu. Bu süre zamanla 10-15 günde 1 e dönüştü. Şuan 2 buçuk senelik evliyiz ve ben istemezsem ben ısrar etmezsem resmen olmuyor. Pazartesideb beri sevişelim diyorum çok istiyorum diyorum adamı beklerken uyuyakaliyorum. Hiç yanaşmıyor, ben yanasinca da tamam halledicezz azıcık sabidli ol diyor muzip bi tavirla ama hiç bişey olmuyor. Dun aksam artık ciddi kavga ettim.
Dedim bundan sonra böyle bir evlilik istiyorsan şöyle. Ben kendi isimi kendim halledeyim seni beklemeyeyim, tamam sevisiriz diyor sadece
Diyorum ki ya doktira gidio kendine baktiracaksin ya da düzeleceksin bunun başka yolu yok diyorum kızıyor ofluyor gecistiriyor.
Aldatmadigina eminim, tüm sosyal meyda hesaplari var. 1 aydır whatsapp i web de bilgisayarımda açık zaten asla öyle bir adam değil uğraşmaz. Sevgi sözcükleri öpücükler sarılmalar var bundan yananda sıkıntı yok.
Beden olarak yorulmuyor ama kafası çok dolu işte çok yoğun geçiyor kafa olarak bunu anlayabiliyorum ama artık canıma yetti.
Ne yapacağım inanın bilmiyorum ben zaten libidosu yüksek viriyim bana kalsa her gün olsun ama tamam razıyım haftada 2 olmasına o da yok.
Kendimi kadın gibi hissetmiyorum ya şaka gibi . Kızlar ne yapayım nolur yardım edin, geceden beri gözüme uyku girmedi