superisi_ meraklibiri düşünmüyor işte de yine ben gidiyorum. Anlamıyorum ki cidden . Komsum var burda 3 cocukları var . Eşim hergun ister ben kaçınca küser diyor. Bide böyleleri var ben anlamıyorum ki cidden.
meraklibiri superisi_ valla benim çevremde de hep çok isteyen kocalar oluyor bı benimkini görmüştüm şimdiye kadar böylesi
010798 meraklibiri yanlış anlamayın lütfen ama gögusleriniz sarkıkmi bide vajina karaysa, jiletle alıyorsanız, akintiniz varsa, vajina dudağı sarkık kara büzüşük gibiyse eşler zamanla bu konuları kafasına takıp cinsel ilişkiden soguyabilirmusj
superisi_ 010798 valla canım vajinam bembeyaz. Sezeryan oldum aynı darllıkta 😁jiletle aska almadım eşim daha tüylü bile görmemistir. Fiziğim hic bozulmadı. 54 kiloydum hamile kaldığımda suan 51 kiloyum. Gören doğum yapmamıssın diyor. Eşim diger konularda çok ilgilidir çocuktan sonra böyle oldu anlamıyorum. suan emzirme dönemindeyim. Ondan mı bilmiyorum.
rebullavanda 010798 onunla alakası yok canım ya ben normalde çok bakımlı biriyim evde de dışarda da farketmez kendimi güzel görmeyi seviyorum. Eşimin işi nedeniyle 2 ay kadar çok yoğun bi temposu vardı ne yaparsam yapayım aramın gözü görmedi. Şimdi de ben yoğun tempodayım o kadar saldım ki pijamayı üstümden çıkartmıyorum. Yine temizim sabah ayrı akşam ayrı giyinirim kokum muhakkak olacak roll-on sürüyecek falan ama makyaj yapmıyorum seksi kıyafetler giymiyorum dekolte vermiyorum ama adam peşimden ayrılmıyor. Nerdeyse haftanın her günü maşallahı var. Anladım ki yeter ki istesin gerisi teferruat
meraklibiri hayalet375_ hep ben gidiyorum kuzum inan neler neler yapıyorum. Hep ben yaklasirsam ısrar edersem oluyordu son 15 gündür istesemde erteliyor oteliyor
hayalet375_ meraklibiri acaba sana yetememekten mi korkuyor bal ne biliyim belki tatmin ettiğini hissetmiyordur seni cekiniyordur erkekler bizim gibi olmuyor ama sen bide hiç üstüne gitmeyerek dene mesela süslen giyin kuşan hiç bişey deme ondan soğudun sansın çokta hiç kafana takma bu olayı biraz oluruna bırak sen kendin takıl bişeyler yap 🌸🌸