meraklibiri Bsra92 kız 1 haftadır yanaşıyorum bizde de artık o da olmamaya başladı çıldırmamak elde değil
Bsra92 meraklibiri benimki kaçıyor resmen. Demin mesaj attım içimi döktüm okudu cevap bile yazmadı. Bizde durum vahim 7 aydır birliktelik yok
Bsra92 meraklibiri doktor diyince bende sorun yok diyor çıldırıyorum. Ama doktor lafını uzun süredir açmıyorum belki gururunu falan incitiyorum diye. Ama adam anlayıp da sorunu çözmeye çalışmıyor illa kavga ettirecek.
Bsra92 meraklibiri benimki de aynı. Ama hiç dudaktan öpmez. Bir de penisine dokundurtmaz kızar:) gülüyorum ağıayacak halimize)
meraklibiri Bsra92 benimki de doktorluk biseyyok çok yorgunum diyip duruyor. Gurur yapılacak bişey de degilki ya
Gokkusagim meraklibiri kaç zamandır bu forumdayım bir tane ‘benim kocam çok azgın her gece her gece istiyor’ diye sitem eden bir kadına rastlamadım. Ben de hep sikayetlenirim kocama uzun tutuyorsun arayı diye o da benden bekler başlatmami. Ne oluyor bu adamlara anlamıyorum
meraklibiri Gokkusagim happykids kaynıyor öyle azgın damlarla herhalde sadece😒 arayı uzun tutunca ilişki de kısa sürüyor hiç bişey anlayamıyorum ki
superisi_ meraklibiri aynı durum bizdede var . Ben yanaşmasan asla olmuyor. Bende vazgectim kırıldım artık . Uğraşmayacam .
meraklibiri superisi_ ay evet evlendigimizden beri heepp ben yanaşıyorum heeep. Artık son zamanlarda yanaşıyor olmam da fayda etmiyor. Dün gece bende söz verdim artık uğraşmıyorum iki ev arkadaşı gibi olucam
superisi_ meraklibiri düşünmüyor işte de yine ben gidiyorum. Anlamıyorum ki cidden . Komsum var burda 3 cocukları var . Eşim hergun ister ben kaçınca küser diyor. Bide böyleleri var ben anlamıyorum ki cidden.
meraklibiri superisi_ valla benim çevremde de hep çok isteyen kocalar oluyor bı benimkini görmüştüm şimdiye kadar böylesi
010798 meraklibiri yanlış anlamayın lütfen ama gögusleriniz sarkıkmi bide vajina karaysa, jiletle alıyorsanız, akintiniz varsa, vajina dudağı sarkık kara büzüşük gibiyse eşler zamanla bu konuları kafasına takıp cinsel ilişkiden soguyabilirmusj
superisi_ 010798 valla canım vajinam bembeyaz. Sezeryan oldum aynı darllıkta 😁jiletle aska almadım eşim daha tüylü bile görmemistir. Fiziğim hic bozulmadı. 54 kiloydum hamile kaldığımda suan 51 kiloyum. Gören doğum yapmamıssın diyor. Eşim diger konularda çok ilgilidir çocuktan sonra böyle oldu anlamıyorum. suan emzirme dönemindeyim. Ondan mı bilmiyorum.
rebullavanda 010798 onunla alakası yok canım ya ben normalde çok bakımlı biriyim evde de dışarda da farketmez kendimi güzel görmeyi seviyorum. Eşimin işi nedeniyle 2 ay kadar çok yoğun bi temposu vardı ne yaparsam yapayım aramın gözü görmedi. Şimdi de ben yoğun tempodayım o kadar saldım ki pijamayı üstümden çıkartmıyorum. Yine temizim sabah ayrı akşam ayrı giyinirim kokum muhakkak olacak roll-on sürüyecek falan ama makyaj yapmıyorum seksi kıyafetler giymiyorum dekolte vermiyorum ama adam peşimden ayrılmıyor. Nerdeyse haftanın her günü maşallahı var. Anladım ki yeter ki istesin gerisi teferruat