Kızllaaaaar afroziyaklı parfüm arayışındayım başdöndürücü birşey arıyorum çok pahalı olmasın hoş kokan bi öneriniz vaaaar mı 😆
Afrodizyak😈
ayyynoluyonoluyo ben inanmıyorum vzzmgxjz yani kokudan da kalkmassin beeee diyip kaçıyorum posttan😂😂😂😂😂
HurremSultan öyle deme kanka en ufak şeyden bile kalkan var kan mesela en iğrenci ama görünce hoşuna gidenler var sjsj😂🤮
sirinhatun-18 🤮 öğkkk
sirinhatun-18 bir film izlemiştim adam çiş sesinden tahrik ediyordu
ayyynoluyonoluyo ben afrodizyak etkili parfüme inanmıyorum ya öyle olsa sıkıp sokağa çıksak kokuyu duyan şey etmek mi isteyecek bizi 😂 Koku kişiye özeldir sende güzel kokan bende kokmaz teninle uyumu önemli, hiç parfümsüz tenimin kokusu bile başını döndürebiliyor eşimin. O yüzden çok şey yapma kokusu güzel bi parfüm al gitsin 😂
delihatunum öyle olan cok var yaa
Şuan kullanıyorummmm çok güzel ve kalıcı bargello 193 🩷
ayyynoluyonoluyo hipnotik derim tek gecerim 😄
delihatunum adet kanından tahtik olan erkek duydum
MedavikPastam iğrençler ya iyi ki erkek değilim kadının 9 erkeğin 1 nefsi var kadın 9 nefsine hakim olurken erkek 1 tanesine hakim olamıyor
delihatunum malesef öyleler😒
MedavikPastam onunla büyü yapıyolar miş öle duydum
HurremSultan bende ya🥲😂
1ysf1gzd ay evet iş arkadaşlarım bile oha kızım bu ne demişti hahaha
Hypnotic hiç sevmiyorum ya aşırı ağır geliyor ama evet inde afrodizyak var
simonedebeauvoir çok sıkınca bayıyor ben bir fıs sıkıyordum üstünden bi saat geçince sadece yürürken yayılan müthiş bir şeye dönüşüyor
ayyynoluyonoluyo
Parfüm ile de kalkmaz Yani öyle düşünüyorum ve saçma geliyor acıksası komik geliyor özür dilerim onun yerine bir etkileyici hoş bir gecelik veya mini elbise giyip süslenebilirsin o daha etkileyici olur her zaman
ayyynoluyonoluyo benim vücut spreyimin kokusuna eşim asla dayanamaz. Ne zaman sıksam kedi gibi peşimde dolanır. Özellikle boynuma sıkıyorum boynumu bi kokluyo adam pamuk gibi oluyo gerisi geliyo zaten 😂😂
Eso37 adını da yazaydın ya askım 😀😀