Kızlar merhaba doğum yapalım 5 ay oldu korunma yöntemleri istiyorum 5 ay oldu şimdi mi aklına geldi diceksiniz eşim asker yanımda değil o yüzden şimdi aklıma geldi😄
Spiral taktırmayı düşünüyorum ama daha regl olmadım bazıları da spiral ilişki de hissediliyor dediği için vazgeçiyorum prezervatif de kullanmak istemiyoruz emziriyorum da emzirirken kullandığınız doğu kontrol hapı var mı ?

fnur 5 dakikalık zevk için günlük hap düzenine falan asla giremem hele bide süt veriyosam hiç giremem ağrı kesici bile içmiyorum kaldıki ne olduğunu bilmediğim haplar
    Spiralde korkarım ben ya biyerime batar biyerime girer ne biliyim hissedersem geberirim içimde bi demirle yaşayamam yada herneyse
    Kol altı implant mı diyolar ondada demir var sanırım eline geliyor en iysi oymuş ama kocamla deli şakalaşırız kolumda o varken asla rahat edemem
    Son olarak ta prezervatif kaldı sanırım eğer korunsaydım kesinlikle prezervatifle korunurdum canım prezervatif aşksın🥰
    Ben takacağıma o taksın o kadar hormonu yutupta hasta edemem kendimi

fnur bizde prezervatif le korunuyoruz çok şükür bı sıkıntı yaşamadık

fnur sprial denedim ama vücudum kabul etmedi kanamam bitmedi aylarcaaa hiç bitmedi çıkarttık ama takılıyken asla hissetme gibi bişey olmadı Şuan hap kullanıyorum ve çok memnunum zaten pcoslu bir kadın oldugum için bekarlıgımdan beri bana hap kullanmam gerektigini aksi halde hormonlarımın yan etkilerinin artacagını söyledi doktorlar ve sonuç olarak şuan aşırı kıllı ve akneli oldugum için Bin pişmanım keşke başında kullansaydım o hapları erkek tipi kıllanmakarım geldi ve gitmiyor lazere başkayacam haftaya inşallah bu ara da hap kullanmaya da 4 ay oldu başkayalı hem bi yandan Hapla hormonlarımı frenlemiş oluyorum hemde çıkmış olan kıllarıma lazer başlıyorum en azından yeni çıkacaklar ince tüy olarak çıksa yeter o sebeple hormonal sorunun varsa dogum kontrol senin işine yarar spiralde kayma sorunu olabiliyor düzenli baktırman lazım erkeklerin kullanıgı şeye de gğvenmiyorum yırtık olur delik olur ne bilim ben yani çocuga bakan annedir bence erkegin insiyatifine bırakmayı dogru bulmuyorum çocuk işini ablam öyle yaptı birinciye emzirirken 7 aylıkken hami kaldı ama yine de sık bir birlikteliginiz varsa iki koruma yapabilirsin birini sen birini eşin

fnur deri altı çip var onu deneyebilirsin yumurtalık bağlatma kadar etkiliymiş 3 sene tek koruyor

Bir yıl oldu spiral taktıralı ne eşim hissetti ilişkide ne de ben hiç hissetmedim,çok rahatım vallaa 😁 ilk takılırken çok zorlandım acımadı ama ben kastım kendimi 2 kere çıktı 3.de yerleşti spiral, kanamam da öyle çok olmadı. Adetim 7 gün sürüyodu 9 a çıktı ara kanama da olmuyor şükür tavsiye ederim benn

• fnur bunu yanıtladı.

fnur emziriyorum carezetta diye bi dogum kontrol hapına başladım 2 ci kutuyu yarıladım ama bu 1,5 ay icersindan 3,4 kere adet oldum 4,5 gün kadar sürdü doktor yine boyle devam ederse 3 aylık koruma ignesi yapalım dedi anladım niye boyle oldu 🙃 sürekli adetliyim bayılcam artık 😂