Kızlar kedim büyük ihtiyaçını bitirdikten sonra pisliğini halıma veya parkelere sürüyor neden sizce detaylı bilen var mı veya aramız da veteriner olan arkadaşlar var mı ?

sirinhatun-18 poposunumu sürüyo .. yaparken kalıyorsa rahatsız oluyodur ya da bulasıyodır halınle temızlıyodur kendını.. sen kontrol et kakasını yaptıgı zaman pamukla sil bi süre :)

fatihseda123 kumu sürekli temiz zaten 4 günde bir değiştiriyorum ama nedense büyüğünü yapınca kendini yalamak yerine yere sürüyor deli oluyorum 4 buçuk aylık vazgeçer umarım

Elisam2022 kanka sıkıntı şu sadece yere sürmesi ihtiyacı geldimi hemen gidiyor sağ sola yapmaz tek sıkıntı yere sürmesi oluyor beni deli ediyor ee bide eşyalarımı yeniliyorum iyice kafayı yiyorum

kanalize bende bilmiydim böyle olacağını 🥲kızıyorum öyle yapınca yüksek sesle bakalım vazgeçecek mi

sirinhatun-18 Evde kedi bakmaya yeni yeni bir parça sıcak bakmaya başlayan ben tekrar soğudum bu posttan sonra😑😑Hayvanlar dışarda güzelya

sirinhatun-18 canım bir hastalık belirtisi olabilir. Tam olarak hatırlayamıyorum ama arkadaşımın kedisi de tarif ettiğin gibi yapıyordu bi veterinerine yaz sor bence

sirinhatun-18 yabancı bi arkadaşım var ona anlattım😁onunda var kedisi.tuvalet kabında yeterli kum yoksa çişini yapınca kabatamıyor ayaklarıyla dedi ondan öyle yapabilir dedi . Kumda kuru 💩 şar varsa ondan yapar dedi.Bide kutusu küçük geliyorsa kedi rahat dönemiyorsa onun için de öyle yapıyor ola bilir dedi😁inşallah lah yardımcı ola biliriz.

Esmerkiz kabı sürekli temizleniyor büyük tuvaleti yapıldımı alınıyor tuvaleti gayet geniş ve rahat o yönden sıkıntı yok tuvaletini tuvaletine yapıyor fakat kalan popusundaki kalan pisliği sürtüyor kendini yalamak yerine sürmeyi tercih ediyor kızıyorum umarım adam olur