• Muhabbet
  • Canımlar sizce ben yanlışmıyım.

superisi_ annem gönder diyo. Nasıl olduğunu biliyor ama kardeşim inat ediyo. Babam her hafta arar gelsin der.

Yasak_elma bende çok daraldım. Ben abimi kaybettim ve buna da git dersem bişey falan olursa vicdan azabı çekerim. O yüzden kendi isteyiyle gitsin istiyorum. İçimde kalmasın istiyorum.

Bonibon_ öyle gelsin gönder le olmaz . Direk bilet al . Anneni ara anne bileti aldık su gun gönderecez diyin.

Bonibon_ canım yanında dozunu kaçırmayacak şekilde eşinle anlaşarak tartışın bi kaç defa maddi manevi konusunda belki o zaman anlar

Kardeş candır tamam ama bi yere kadar. Bence de haklısın. Benim kiz kardeslerim de geldikleri zaman hiç bir işe ellerini sürmezler. Geç yatıp geç kalkarlar. Yani en fazla üç gün tahammül ederim, sonra giderler zaten. Annem de huylarını bildiği için daha fazla kalmalarına izin vermez. Belli ki annen baban laf geçirmiyor. Ama annene durumu anlatmalısin. Biraz daha kalırsa eşimle aram bozulacak, biletini aldık, şu gün bin gel desinler. Emrivaki yapmadıkça gitmeyecek gibi…

Bonibon_ aayy şükret ki iş bulamamis bulsa senden hiç gitmez 😳 bence is bulmadan gönder gitsin yani insan kendine bile bir şey alırken kaç kere düşünüyor siz de bir yuva bakıyorsunuz eşinle aran açılmasın bu konuda sonuçta insan bir yere kadar sabreder 😕

Bonibon_ Tam nefret edilesi bi tip, çek kenara konuş enişten mırın kırın ediyor sen eve dön ben seni yine alırım de, yada biz bi süre başka bi yere gideceğiz ne zaman döneriz bilmiyorum de bi senaryo çiz postala

Bonibon_ herkes yemesine içmesine takılmışta ben nedense çocuğunuza davranışına takıldım. Çocuğunuz ailenizin çekirdek üyesi. Kardeşin yeğenini sevmiyosa orada bulunmasın. Tatilini yapmışsındır artık de gönder. 15 yaşında diyosun bu çocuğun okulu falan yok mu? Lisede olması lazım kardeşinin bu ne rahatlık

Bonibon_ bence ne yap biliyor musun.Çocuğunu bahane et.Sigara meselesinin çok üstüne git.Bi gün fena patla mesela ya bu evde küçücük bir çocuk yaşıyor yeter de.Ya da küfür meselesinin üstüne git.Çocuk da artık küfür dtmeye başlıyor yeter de.Yiyecek içecek meselesine hiç girme haksız çıkarsın.Diğer meseleler üstünde dur.O da suçunu bilir içten içe hak da verir.Çünkü bu iki mesele sigara ve küfür doğrudan çocuğa zarar veren şeyler

Bonibon_ ya evet bazen oluyor benimde 2 tane 7 ve 5 yaşında var acaip yaramazlar bebeğimi çok bunaltiyilar yapmayın demeden anlamazlar otur derim oturmazlar koşarlar zıplarlar yiyerek gezerler annem de babamda yapmayin demez 2 tanede büyük var biri var sigara ve kola çok içer hazır kahvaltı bekler uyur geri acıkır bende bazen rahatsız oluyorum ama sonrada vicdan yapıyorum çünkü hayat pahalı eşimle 1 paket bisküvi alıyorsak yarı yarı yiyoruz bu zamanda böyle ama kardeşlerim olanı biteni yiyolar kalanida eve goturyolar yalan yok bazen sakliyorum

Bonibon_ Her ne kadar kardeşin de olsa yararı yok zararı var sana be ailene eşinle de aran açılır zamanla uygun bir dille gönder, zaten ne kadar abla abi de olsa bu kadar rahat oluyor insanlar şaşırıyorum 🤷‍♀️

Bonibon_ Ya nealaka sen git deyince biseymi olacak?Gitmez ben sana söyleyim.Annenle konuş o gel desin oğluna ozaman mecbur gidecek

amimad yok ben onu yapam da bı şekilde göndericem artık

rengarenk29 evet annem de huyunu bilir o yüzden gelsin derler babamla. Ama benim kardeşim dinlemiyor biraz daha biraz daha diye diye 3 ay oldu.

Ecivicivokke zaten bı iş vardı. Eşimle konuştuk. Ben burda kalmasın diye eşime dedim iş olmadı de. O da öyle dedi. Çünkü gerçekten rahat edemiyoruz. 15 yaşında ama adam gibi. Akıllı uslu da değil. En zoruma giden de gece yatmaz. Ve rahat film izleyemez hareket edemeyiz.

400634 bakalım kendi gitmezse artık ben müdahale edeceğim

buzdankalpler bunu farkettiğinize sevindim. Evt belki şakasına diyodur. Ama ben çocuklarımı terbiyeli büyütmeye çalışıyorum. Onun bu söyledikleri. Oğlumun zihninde kalıyor ve bir kere tekrarladı zoruma gitti. Özellikle bu yüzden gitsin istiyorum. Biz asla çocuklarımıza uygun olmayan bı kelime kullanmayız. Okulu bıraktı gitmiyor. Bu yüzden de hiç hoşuma gitmiyor hal ve hareketleri.

mavikelebekk sigara konusunda patladım zaten bi kere çünkü kokusuna tahammül edemeyiz. Çocuklarım alışık değil kokusuna. Artık dışarı çıkıp içmeye basladı. Ama şu küfür konusunda da patliycam. Dediğiniz gibi yemeğine zaten bişey demiyorum desende bişey degismeyecek.

Miniko2023 evt doğrudur. Benim kardeşimde gece alır çekirdeği kolayı bilmem bisküviyi yatakta yer çöplerini yatağın altına atar hep. Evt şikayet ediyorum hemde kardeşimi. Ama kimsenin böyle yapmaya hakkı yok. Kardeşim de olsa misafir temiz olmalı. Gönderecem inşallah.