• Muhabbet
  • Canımlar sizce ben yanlışmıyım.

Bonibon_ Her ne kadar kardeşin de olsa yararı yok zararı var sana be ailene eşinle de aran açılır zamanla uygun bir dille gönder, zaten ne kadar abla abi de olsa bu kadar rahat oluyor insanlar şaşırıyorum 🤷‍♀️

Bonibon_ Ya nealaka sen git deyince biseymi olacak?Gitmez ben sana söyleyim.Annenle konuş o gel desin oğluna ozaman mecbur gidecek

amimad yok ben onu yapam da bı şekilde göndericem artık

rengarenk29 evet annem de huyunu bilir o yüzden gelsin derler babamla. Ama benim kardeşim dinlemiyor biraz daha biraz daha diye diye 3 ay oldu.

Ecivicivokke zaten bı iş vardı. Eşimle konuştuk. Ben burda kalmasın diye eşime dedim iş olmadı de. O da öyle dedi. Çünkü gerçekten rahat edemiyoruz. 15 yaşında ama adam gibi. Akıllı uslu da değil. En zoruma giden de gece yatmaz. Ve rahat film izleyemez hareket edemeyiz.

400634 bakalım kendi gitmezse artık ben müdahale edeceğim

buzdankalpler bunu farkettiğinize sevindim. Evt belki şakasına diyodur. Ama ben çocuklarımı terbiyeli büyütmeye çalışıyorum. Onun bu söyledikleri. Oğlumun zihninde kalıyor ve bir kere tekrarladı zoruma gitti. Özellikle bu yüzden gitsin istiyorum. Biz asla çocuklarımıza uygun olmayan bı kelime kullanmayız. Okulu bıraktı gitmiyor. Bu yüzden de hiç hoşuma gitmiyor hal ve hareketleri.

mavikelebekk sigara konusunda patladım zaten bi kere çünkü kokusuna tahammül edemeyiz. Çocuklarım alışık değil kokusuna. Artık dışarı çıkıp içmeye basladı. Ama şu küfür konusunda da patliycam. Dediğiniz gibi yemeğine zaten bişey demiyorum desende bişey degismeyecek.

Miniko2023 evt doğrudur. Benim kardeşimde gece alır çekirdeği kolayı bilmem bisküviyi yatakta yer çöplerini yatağın altına atar hep. Evt şikayet ediyorum hemde kardeşimi. Ama kimsenin böyle yapmaya hakkı yok. Kardeşim de olsa misafir temiz olmalı. Gönderecem inşallah.

Yasak_elma annem habire gelsin diyor. Bu gitmiyorki. Beleş kapıyı bulmuş gitmez tabi. Ama vicadan yapmayacağım. Göndereceğim ben niye kahrını çekeyim.

Bonibon_ tabi ki canım bütün hayatınızı etkiler en basiti eşin eve gelince bile rahat opemez yani

Bonibon_ Tamam kardesinde cocuğun degilki kahrını cekesin.annen babanda sağ kendine bu eziyeti neden yapıyorsun mecbur degilsin buna.Sen bi yolunu bul yolla veya eşin desin sen aranı bozmak istemiyorsan kardesinle.Eşin deyince gurur yapar gider belki

Yasak_elma wifiyi kapattım bu gün internet yok diye canı sıkıldı bı kaç gün böyle olsun sonrasıyla ilgilenicem gönderirim bir şekilde .

Bonibon_ ailenin gel demesiyle olucak iş mi sanki söz dinleyen çocukta,alıcak baban biletini arıycak oğlunu şu gün geliyorsun diye,hiç bişey yapamıyorsan eşinle plan kur telefondan konuşun kayınvalidenler gelicek olsun size kalmaya yer yok der yollarsın kardeşini

Kardeş tabi candir cigerdir ama biz de evlendik artik kendi yuvamızı düşünmek zorundayız özellikle. Her sey zaten pahali, onu geçtim aynı evin içinde çok zor oluyor. Benim de kardeşim annem geliyor bazen 15 20 gün kalıyor ama son zamanlar artık insana batmaya basliyor, biz alismisiz çünkü rahat yaşamaya. Rahat hareket edemiyorsun kıyafetin, akşam esinle uzanıp film izleyemiyosun. Beraber duşa giremiyosun daha niceleri. Bence annenler biletini alıp arasin biletini aldik gel diye, anca öyle gider gibi. İş bulsa hep sizinle mi kalacak o kısmı anlayamadım bunu nasıl kabul edeceksiniz