Eh hadi zor da olsa cevaplamaya çalışayım 😂
1) İlk orgazm olduğumda bacaklarımın titremesi, kulağımın cinlamasini unutamıyorum valla. Dedim bana bir şeyler oldu bayılıyorum galiba afsh öncekiler oyle bi zevkmis saniyelik onu anladım
2) Eşimle son seksim olmasın ağlarım ama illa olacaksa da eyfelin tepesinde olmak isterdim sanırım 😂
3) Anlatırım, çünkü belki de eşim biliyor ve beni deniyor anlatıp anlatmayacagimi o yuzden 😂
GECENİN SORULARI 🥵🧯
HurremSultan amin canım inşallah ❤️
HurremSultan ayyyy
1 ben de tabii ilk başta orgazm olup olmadığımı bilmiyodum sonra farkettim ki eşim orgazm olmam için çok şey yapıyormuş aslında sjdjakdka
2 kesinlikle jakuzi ve orman manzaralı dağ evi ormana karşı bir seks dkdkslflslflsşgşs
3 söylerdim Ya herhalde söylerdim
- İlk orgazm çok gençtim inan hatırlamıyorum ama fena degildi sanki😊
- Bu sorudan muhafım malum nedenden yalnızım 😊
- Bu herif kim acaba içime boşaldımı babasız çocuk büyütmek istemem😂
HurremSultan
1$ ben hala o zevk nasıl bilmiyorum
Bence bilmeden böyle gitsin 😂sonuçta şimdi ben orgamz olduğunu sananlardanım 5 yıldır evliyim beş yılda bir olmak istemem sonra artık zevki kalmaz
2$ karanlıkta sahil kenarında isterdim olsun güzel havası ve denizin sesi
3$ çok arada kaldım bence söylerdim sonra da boşanma davasını ben açar hayatından çıkardım
😀 çünkü benim bile kabuk edemiceğim bişey
( acaba eşim bana anlatırmıydı pek sanmıyorum 😂)
Ölünce arafta helallik isticeği zaman öğrenirdim nett
- Düzenlendi
HurremSultan Yok kanka ya bu başkaydı gözler falan kaydı😂🙈
Elisam2022 eyfeli mi? 😄
HurremSultan aaaa ben bu postu nasıl görmemişim kaçırmışım 😂 eskiden daha sık olurdu böyle gecenin soruları sanki. Hatta çok şey kattım kendime bu sorulardan tavsiyelerden deneyimlerden. Birçok şeye cesaret ettim utandığım çekindiğim falan falan
HurremSultan
1* klitoral orgazm sürekli olurum o daha kolay olduğu için çok severim, vajinal orgazm maalesef hep olmuyor o yüzden hep bir beklenti içine girmektense tercihimi klitoral orgazmdan yana kullanıyorum. Ama ilk vajinal orgazmda şok olmuştum bu neymiş nerdeymiş bugüne kadar yaa diye 🙈
2* şehirden uzakta ormanlık bir alanda yıldızların altında
3* söylemezdim 😂😂
1- 3 buçuk senedir evliyim. İnanmazsınız ama daha geçen hafta ilk defa orgazm oldum. Bunca zaman ben bir bok yaşamıyormuşum 😂 Normalde hiç sevmem oral. Eşim bana yapmayı çok ister. Bir kere ızın vermiştim yapmasına çok güzel evet ama ben çok çekingenim bide zevk suyu falan akıyor iğrenç yani yapmasını istemem. Ama geçen hafta eşimin kucağında tersten otururken birden tuttuğu gibi çekti kendine doğru. Aniden olunca karşı koyamadım tabi. 😂😂 Ama fenaydı öldüm öldüm dirildim. En son artık takatim kalmadı. Daha da başlayalı bi yarım saat olmuştu. Eşime dedim ben finish 😂 gücüm takatim kalmadı. Sen boşalınca nasıl dayanıyorsun dedim. Birden bi uyku bi yorgunluk valla zor gusül alıp yattım😂😂
2- eşimle son sex im düşüncesi üzdü. Soruya gelicek olursam, oksijenin en bol olduğu yerde 😂
3- ben uyandığım gibi korkudan eşimi arardım 😂 direk telefonda anlatırdım. Hem Sıcağı sıcağına anlatırsam o da görmüş olurdu gerçeği. Ama sonunda adamı gebertmezse tabiiiiii😁😁😁🙄😵💫😵💫😵💫😵💫
TombulHatun Hürrem hatun ben senin yazılarını okumayı çok özlemişim ya bayadir girmiyordum buralara geri döndüm çok şükür aktif değildim ama hep okuyordum konuşmalarınızı, özellikle bakımla ilgili olan tombul hatun ve senin attığın bakım tüyolarınizi okuyup yapıyordum 😍
Gamzekck hoş geldin 🥰 kız benim nerde bakım tüyom var ben seks tüyosu veririm 😂😂
TombulHatun yahu seks de benim için bakimdir 😂😂ardle ve bsrkaya ile karıştırdım bakım konusunu kusura bakma bacım ama sende vardın içlerinde seks bakım gecelik hatırlıyorum hepsini 😂😂
Gamzekck bakım dedin mi ardle aşkım😁♥️ bizde anca fik fik taktiği bulursun ahahahah
HurremSultan fik fik taktiği de benim için çok önemli daha öğreneceğim çok şey var şunun surasinda iki yıllık evliyim ndjdkdkddjjd
Gamzekck biz ilk zamaar daha atesliydik anasını satim veletler geldi yolumza taş koyuyorlar. Bı ezan okunurken duruyorduk resmne. Günde kaç kere yaptığımızı bilmem 😂😂😂
HurremSultan sizin ateşiniz hiç sönmeyecek gibi duruyor 😂😂ama evet çocuk olduktan sonra istediğimiz zaman olmuyor maalesef 🥲, kız günde kaç kere yapıyonuz biz yeni evliyken günde üç kere yapiyorduk çocuktan sonra üç gün iki günde bir 😂😂bir de ard arda yapamıyor eşim 🥲🥲🥲
Gamzekck valla belli olmuyor ya ama.eski enerjisi yok bizimkinin dkdkd spora başladı tekrardan zamanla eski enerjisi gelir diye düşünüyorum. Çünkü o zamanlar çok atletik bir vücudu vardı.
TombulHatun kız banada ver ya valla ihtiyacım var eşim yatağa girince hemen uykuus gelirmiş. Şimdilerde haftada 2 yaşıyorduk ya diyorum 3 gün oldu bugün yanaşıyım yanaşınca oluyor ama hep ben gitmek istemiyorum aman diyorum bakayım ne zaman yanaşacak o zamanda haftada bir oluyor