Benbilirim ben gezmeye bile gitsem makyaj yapmam cildim güzeldir eşimde doğallığımı sever ama saçlarımı düzelştirrirm duş alırım deodorant kullanırım. Eşim geleceği zaman bazen elbise falan giyiyorum saçımı sıkı bir topuz bile yapsam hoş duruyor. Bazen pijamalarla da karşılayabilirim ama tertermiz olmalı mis gibi kokmalıyım. Eee haliyle yorgunlukla bazen paçoz da olabiliyorum o zaman kendimi çok kötü hissediyorum

Benbilirim ben bebeğimi yatırıyorum ne yaparsam öyle yapıyorum makyajım yoktur ama bakımım vardır kızımı uyutuyorum direk bakım o kalkana kadar kahvemi içiyorum üstüme başıma ceki düzen veriyorum Sonra kızım uyanıyor onuda yıkar ederim düzgün giyydirir süsler püslerim karnını doyurur eşimi bekleriz

Benbilirim hiccc vaktin olmasa bile uyuyunca hemen duşa gir hoş ve sevdigin tarzda sportif veya askılı vs nasıl seviyosan artık o tarz biseyler al ve duşundan sonra güzel giyin watsonstan yosunlu kil aldım ben yüzüme ve ayağıma kullanıyorum üstünde yüz tipine gire tarifi var bu arada karma cilt kuru cilt diye vazelin ve süt koyuyosun azıcık neyse o sekilde yuz ve el ayak bakımını halledebilirsin yuzdeki sivilce siyah nokta 0 misss gibi oluyosun hatta 2. 3 gun hic yuzun yaglanmiyo bile neyse ayağındakii kuruluga da iyi geliyo elleride yumusatiyor saçlarını tara guzel kok yani bakımlı olmak makyaj ve super liyafetler degil ki sportif giyinipte cekici olabilirsin ya da illa sart degil arada dikkatini çekmek icin kısa bi elbise alabilirsin ya da sac tarzını degistir kupe kolye vs tak takıyosan degistir su yolu bileklik ve kolye cok hos olur bence isler dursun bakımını yap cidden sen kendini cok kaptirma sonra en mükemmelini isterken iyisinden de oluyoruz benim nacizane fikrim budur 😇🥰

Sedaa ne guzel anlattiniz ya merak ettimde burcunuz ne 🥰 bu arada çocukların kolikken arka arkaya psikolojik olarak yıpratmadı mı seni benimkiler kolik olmadığı halde cok zorlandim…

Sevde_20 burcum koç ☺️
    Aslında ikinci cocuk kaza kurşunu 🥲 istemeyerek oldu yani, ama iyi ki olmuş diyorum şuan. Oğlum 5 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrenmiştim. Oğlum kolikti, cok zor bebekti. İkinci cocukta böyle olursa diye cok korkmuştum tabi. Ama tam tersi kızım çok sakin, sürekli uyuyan bir bebekti, emzirmek icin bile zor uyandırıyordum. Oğlum ilk başta alışamadı kardeşine, kardeşi ağlayınca oğlumda ağlıyordu felan. Çok zor günler atlattık. Günlerce uykusuz kaldik eşimle. Yemegi bile cocuk emzirerek yiyordum. Oğlumu memeden kesmek, kızımla meme reddi yaşamam, ardından ek gıda yememesi, mamaya baslamamız felan. Kilosunun zayıf olması, herkesin bir şey söylemesi vs. Çok yıprandık, cok zorlandik tabi ki kolay degil evde iki bebek. İkiz olsa daha az zorlanirdim heralde. 🥲 birinin dişi çıktı derken diğerinin başlamasi, birini tuvalete alıştırdıktan sonra hemen ardindan diğer cocuğa da tuvalet eğitimi vermek felan ,zor gercekten. Ama ben her şeye olumlu bakan kişiyim. Eşimde öyle. Şükür ki sağlıklıyız, olumsuz şeylere değil de olumlu şeylere odaklanırsak daha cok mutlu oluruz. ☺️

Sedaa ya cok güzel bisey korunmadan mı kaldın simdi nasıl korunuyosunuz beraner büyüdüler işte maşallah benimki isteyerek oldu ama yine de cok zorlandım esim yardımcı oldu yer yer ama yine de kilo vermeedim vs derken canım cok sıkılıyordu

Sevde_20 ya ben ilk cocukta çok acemiydim 😂 ne annem ne çevrem ne doktor korunma hakkında bir şey demediler. Sadece cevremdeki bir kaç kişi süt korur felan diyordu. Geri çekilme yapıyorduk sadece. Ama hamile kalinca onun korunma yöntemi olmadığını öğrenmiş olduk 😅kızım doğduktan sonra prezervtfle korunmaya başladik. ilk doğumda ben 10 kilo almiştim ve doğumdan 2 ay sonra eski kiloma dönmüştüm, kilo sıkıntım yoktu. İkinci hamileliğimde de 10 kilo aldim ve yine doğumdan sonra kısa zaman içinde eski kiloma döndüm. Sonra bebek emsin süt olsun diyerek ve stresli günler artınca da yemek yiyordum hep ve 3-5 kilo almiştım. Git gide kilo almaya devam ediyordum. Sonra spora başladim. İkinci cocuğum 6 aylıkken babam vefat etti, onun üzüntüsü stresi hem sütümü etkiledi hem de birden zayıfladım. Cok zayıfladim, hic bir şey yemiyordum. Eşim zorla yediriyordu. Yavas yavaş yiyerek eski kiloma ulaştim. Tabi bir kilo al bir ver derken o göbek yumuşadı 🥲 chloe ting videolarını yaptim ,vücut sıkılaştirma, popo şekillendirme felan. Sporla cok güzel fiziğim oldu. Sımsıkı bir vücut, dümdüz karın, dik yuvarlak popo. Övünmek gibi olmasin vücudumu cok seviyorum 😂 ama geçen ramazan ayından sonra tekrar kilo almaya başladim. Şuan 5 kilo kadar fazlalığım var, tekrardan porsiyon kücülttüm, ufaktan sporumu yapıyorum. İnşallah veririm bende bu kiloyu 🥲

Sedaa cok iyi bende bugun basladim lesli ve diyet bakalim ekmek seker yok insallah 48 hedefim:)

Benbilirim Ben aksine hamileyken bakamazdm kendime ama wimdi oylede guzel bakiyorumki. Sabah kalkiyorum. Bebemi rahatliyorum sonra el yuzumu yikayib bakim yapiyorum ardindanda makyaj. İwlerimide yapiyorum ama hicbirwey benden ailemden bebegimden onemli degil kendine zaman ayrmalisin. Kendini iyi hiss etmek icinde kendine iyi bakmalisn

Sedaa ha gi vakitlerde spor yapıyorsun benimde iki çocuğum var ve vaktini tam ayarlayamıyorum

Sevde_20 48 mi 😅 boyun kaç canım, cok zayıf olmaz mı 48. Ben şuan 61 kiloyum, hedefim 55-56 olmak. Boyum da 1.59 🥲

Sevde_20 genelde sabah kahvaltidan sonra yapiyorum. Ayna karşısında müzikte açıp, cocuklarda yanimda benimle birlikte spor yapmaya çalışıyorlar felan. Eğlenceli oluyor. Bazen de mutfakta yemek yaparken de ara sıra squat hareketi yapiyorum 😂

Benbilirim kız Trendyola yaz qp secret kadın siyah kırmızı mini elbise 2li eldivenli fantazi vucut çorabı , ben aldım saçma geliyor ilk baktiginda ama giydiginde o kadar seksi oluyorsunki fiyatı da çok uygun

Benbilirim tanesi üçyuz elliye falan var o civarlardaydi sonra bu yazdığım karşıma çıktı dedim alayım nolucak üç yüz vereceğime iki tanesine 290 veririm kxkdkdkdkd çokta güzel geldi

Bende çok salmadım daha doğumdan kırk gün geçti sonrası bilmem öncesi bakımlıydım ama eşim kaş kirpik yaptırıp napcan deyip duruyor bilemedim napayım kendime bakım en önemli şey benim için 😅

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.