Nurtrhnx1 @MedavikPastam kız yazdın yazdın sildinn😂 çok merak etim ne yazacağını senden mantıklı şeyler çıkıyor de bakalımmm😁
2bernamitas7 Nurtrhnx1 bende mantıklı yorumlarınızı bekliyorum sizlerden sende de bakayım benim sorunuma ne çare önerirsin 😂
MedavikPastam Nurtrhnx1 hahahaha kaç tane erkek pipisi gördükki biz nebilelim yazıcaktım sonra vazgeçtim🤣🤣
Nurtrhnx1 2bernamitas7 Ablacım ne biliyim şimdi sana çözüm üretmeye çalışıyorum çalışıyorum olmuyor…. Bence başını kes at kurtul 🤷🏻♂️
2bernamitas7 Nurtrhnx1 olmadı öyle yapayım bende önerin için sağol bacım nedir bizim bu erkeklerden çektiğimiz😂
2bernamitas7 Nurtrhnx1 dur kız hemen ayrılmak olmaz belki alışırım uzun zaman oldu ilişki yaşamayalı belkide ondandır darlandım ne 🙊😂
2bernamitas7 Cicekliperde iyi fikir kavun karpuz seçer gibi mi seçeyim ellemeden olmaz diye tekliflerini kabul etmiyeyim erkeklerin😂
2bernamitas7 bitterdelisi24 can acıtacak kadar diyelim 🙈🙊soru sorduracak kadar iri mantar başlı diyelim🤭😂
Eskobar 2bernamitas7 bundan sonra kontrol etmeden yatağına alma allah korusun küçük baş bulcam diye kötü yola falan düşme😂😂
2bernamitas7 Eskobar insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ya…tan gelir derler haklısın başıma bi iş gelmesin çok korkuyorum tavsiyen için sağol bacım 😂😂
Eskobar 2bernamitas7 yani Yarakları kontrol et şöylebi el at taşaklar falan iyi durumdaysa basarsın nikahı
2bernamitas7 SelamCanimBenAmcanim tırnak törpüsü iş görür mü iş görmezse sendeki kullandığın törpüyü bana verirmisin😂😂