zeybikk yani ben değeri kaybolmayan tek altın takıyı bilezik diye biliyorum diğerleri her türlü geride kalıyor çünkü bende bi ara bileziklerimi başka takılara değiştirmeyi düşündüm hiç bi kuyumcu önermedi yatırımlık başka bişi yok artık dedi

zeybikk yatırım olarak genelde çeyrek alıyorrum yani elime geçen cüzi miktardaki paraya anca çeyrek eder ufak ufak birikiyor tabi bikaç yıl sonra daha büyük şeyler düşünüyorum

Pullu kolye güzel fakat işçilikli satmam kullanırım derseniz alın isciliksiz kibrit bilezikler çok şık

zeybikk işçilikli canım bir Türk olarak Kürt geliniyim ondan fazlasıyla altınlarla içli dışlıyımdır 😂😂😂 gram altın alma satarken kırıyorlar en güzeli çeyrek yarım imkan varsa tüm diğer ne alırsan al satarken elbette ki işçilik alıyorlar

zeybikk sakın alma pullu altın zincir. Bir ay oldu aldım hoşuma gitmedi satmak istedim750€ aldım 250€ alırız dediler. Satmadım bende😁yarımlık yada tüm altın al derim.

zeybikk yatırım yapcaksan işçiliksiz bilezik al kesinlikle. Ya da cumhuriyet altını, tam altın, gram altın gibi şeyler. Hasırmış trabzonmuş pulluymuş örgüymüş vs bunlardan uzak dur işçilik parası ekleniyo

zeybikk biz yatırımlık sadece çeyrek alıyoruz. Onun haricinde imkan varsa işçiliği olmayan sade düz bilezikler de olabilir. Diğer kolye zincir bileklik tarzı şeyler hep işçilikli olduğu için satarken düşüyorlar baya.

zeybikk altında yatırım için gram tercih edilir takılan tüm altınlarda kokye,bilezik,küpe,yüzük vb azda olsa işçilik girer

zeybikk bende burma var 2 ince 10 gramlık birde pullu burma 20 gr 2 çeyrek yaptım birde az az dolar ve Euro alıyorum 75 € ve178 dolar var işte aman gelecekte birseyilimiz olsun kimseden birşey istemek zorunda kalmayalım acil bir zamannda diye uğraşıyorumm