benim adetim düzensizdi ve hamile kalmak istiyordum bunun için doktora gittim bana duphaston ve folik asit verdi. adetliyken kullandım ve adetim bittikten 10 gün sonra tekrar ekimin 4 unde adet oldum ve hâlâ daha olmadım duzensizligim devam mi ediyo yoksa hamile miyim hiç bilmiyorum sizce?
acaba hamile miyim 😬
_mehrum evet bu ay çok istedik olabilir mi yaa pazartesiyi bekliyorum bende acele etmek istemiyorum belki düzensizlik hala devam ediyodur diye
dudukc hayır canım adetliyken ilacımı aldım kullandım tam 1 ay kullandım ama biraktim
Bende folik asit kullanıyorum ve klomen kullananlar var mı ve hamile kalanlar??
isimsizzz inŞALLAH hamilesındır
TNsuleymanov9327 ben 1 yıldır evliyim ve 4 5 ay çocuk istemedim 6 7 aydır da istiyorum doktora gittim düzensizlik için bana ne kadardir çocuk istiyosun dedi ben de 5 6 ay deyince biraz dha bekle dedi duphaston ve folik asit verdi 4 5 ay hamilelik olmazsa gel dedi şuan 9 gündür hasta olmuyorum
TNsuleymanov9327 inşllah yaaa dua edin 🤲🏻🤲🏻
-
TNsuleymanov9327 Allah razı olsun bende dua edicem senin için 🤲🏻♥️♥️
isimsizzz çok teşekkür ederim canım benim ❤️Senin gibi insanlar çok az var
TNsuleymanov9327 Allah istedğin herşeyi hayirliysa gönlüne gore versin♥️
isimsizzz can teşekkür ederim canım benim çok teşekkür ederim ❤️❤️
TNsuleymanov9327 rica ederim canım bnim ☺🧡
isimsizzz Duphastonu yanlis zamanda kullanmissin canm o Adem’in 16 ve 25 günleri arasinda kullanilan bir ilac adetliyken bir faydasini gormezsin çünkü amaci bebegin yerlesmesini saglamak yani tutulmasini düsük riski olanlarda daha fazla kullanilan bir ilac yani yumurtpama döneminden sonra kullanmaliydin
Denizzzzz ben bilmiyordum yaa doktorun adet olduğumdan haberi vardı ilaç yazdı ama bana demedi adetin bitince kullan diye sadece bana günde 2 defa kullancaksin dedi bende akıl edip sormadım sonradan aklıma geldi iş işten geçmişti bende ilacı adetliyken kullandım zaten adetim bitti ilaç yüzünden 10 gün sonra tekrar adet oldum ve daha da olmadım ekimin 4 ’ün den beri…
Denizzzzz bi de şu var ki benim adetim çok düzensizdi 16 günde bir oluyodum ve çocuk ne zamndır istiyosun dedi bnde 5 6 aydır deyince biraz dha beklemen lazım 1 sene olsun sonra dedi yani bu ilacı bana adetim duzene girsin diye verdi. bi de folik asit yazdı 1 ay da onu kullandim
test yaptım negatif çıktı maalesef artık bi daha ki aya. dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻