Pit pit atiyo arada yada uyuşuyor bazen cinsel isteğim olmadığı zaman oluyo bu durup dururken rahatsız olmaya başladım artık sanki her dk her saniye uyarılıyormusum gibi hissediyorum bu neden oluyo dedikçe iyice artıyor psikolojik olarak mı oluyo anlamadim okb var bende bu arada kafama takıyorum

• ebra bunu yanıtladı.

sutbs dar giyiyorsan ondan da olabilir canım ben de oluyordu bazen

Ya benimde oluyor hatta tüm vücudum atıyor geceleri falan daha çok oluyor . Bende psikolojik olabilir magnezyum kullanıyorum araştırdım birazda sinirlerle ilgiliymiş

yavuzzz O bende de oluyor sanki heryerimde kalpler atıyor.Esimin biyerine dokunsam adam diyor elinin içinde kalpmi var diye.Ayaklarımı dokunduruyorum oralarda aynı.Ay sinir oluyorum ya.Adama dokunamaz oldum iyice heryerim pıt pıt pıt atıyor gece yatağa yatınca🙄

Ben hamileyken oluyordu 😂bi ara korkmuştum hatta çocuk oraya mu tekme atıyor diye. Eşim gelip dur ben bi bakayım diyip yanaşmaya çalışıyordu allahımm yarabbim 😂😂😂

Yasak_elma kız ama klorist bildiğin sanki orgazm olmaya hazır gibi bekliyo uyuşuyor ama rahatsız ediyo niye böyle oluyo dedikçe odaklaninca bakiyom artiyo