Medusa Sevde_20 Ya jilet çok sertleştiriyo bi de batık yaptı. Hemen de çıkıyor jiletten bıktım ben dndnndkc
Sevde_20 Medusa bana herkes boyle diyo jilet deyince ama bende hic oyle olmadi cookkk memnunum param olsa venus alirim harika bi marka ama permatik kullaniyorum gayet memnunum xamanimda yok bacaklarimi da oyle aliyorum makinem var agdam var ama vaktim yok iste …
Gokkusagim Sevde_20 konudan bağımsız ama gerçekten merak ediyorum bütün gün neler yapıyorsun yargılamak falan nasıl kendine bu kadarcık zamanın kalmaz
nur000 Medusa ay o dert bende de olmuştu hem tenim direk morardı o deil bide tam sürüyorum 1 2 3 diyorum ama yok çekemiyom öyle kalıyo😂 şimdilik jilete devam lazere gitcem inşallah kurtulmak istiyprum tamamen yeter be
symka Medusa eğer kökleri kalınsa eldivenle acır bı kaç kez agdayla alırsan kolaylasir kendini teselli et çek 😂😂 içinden üçe kadar say birden çek yada şarkı aç öyle al😂😂
Medusa symka Kız 3 kere ağdaya gittm dedim incelmiştir herhalde ama yok incelmemiş lanet olasıcalar dkfmmfmfm sen doğum yaptın kendine gel çek şunu diyorum ama olmuyo dkkdkdmdmd
Sedaa Medusa ben hep kuaförde aldırıyorum valla. Kendim asla yapamam ağda 😬 ama sen kücük kücük yapıştırıp alabilirsin. Elinle iyice gerdirmen lazım ama. Tek başına ağda zor olur ya. Kuaförde bile ben gerdiriyorum, kız alıyor 😂😂
Etipetito Medusa Ben ağda eldiven makine ile yapıyorum ama genelde eldivenle her bölgeden çekerim ele gelenleri kalanları da makineyle üstünden geçiyorum pammık gibi oliyehhh😂😂
keyfimvekahyasi belladonna ben bir kere eldivenle denedim de cildim çok hassas hemen şişti çok sinir bozucu :/
belladonna keyfimvekahyasi benim cildim de hassas ama bende öyle bir etki olmuyor aksine daha yumuşak oluyor :)
cicekekmek Ağda öncesi uyuşturmaya yarayan kremler varmış isim hatırlamıyorum ama duymuştum belki kullanan vardır işe yarıyorsa eğer
Sevde_20 Medusa 3 senedir yapıyorum cnm ;) sanırım yapım müsait yani koltuk altında da tüyü artırıyor derler ama hic olmadı azaldi bile sanki cok rahatım duştan sonra 5 dkda tum vucudum tertemiz oluyo ama agda dusunmuyo degilim o daha uzun sure gidiyo ve sağlıklı yöntem
cicekekmek Medusa baktım da jetex miş duyduğum ama yukarıda başkası da başka krem ismi yazmış anestol diye büyük ihtimalle aynı işlevi gören kremler bölgeyi uyuşturup acıyı azaltmak amaç
kanalize Sevde_20 katılıyorum ne azalttı ne de arttırdı bende de üç bıçaklı olanlar üzerine de lazere gittim çıkmayan yerler çıkmıyor bile geri kalanı da pürüzsüz yapıyor hamilelikte hormonlardan sıkıntı yaşamıştım çok hızlı uzuyordu ama şuan normale döndü