Mommy12 simonedebeauvoir 🩵 modlukla alakalı da aktif olma şartı varmış galiba. Bir ara aktif olamadım, otomatik olarak modluk gitti gibi birşey söylemişti melebek
belladonna simonedebeauvoir Artık sen de yoksun simooon bir ara sen de güzel aktiftin sonra bir ara verdin veriş o veriş @successfulwoman ı görene helal olsun zaten onu da görmüyorum artık.
simonedebeauvoir belladonna kuzum be küstürenler oldu foruma 🤣 neyseki küstürenler kendileri gitmiş gelmemişler ooo ohh
belladonna simonedebeauvoir Kesmeyin küsmeyiiiiin.. Burası yeniden canlansın, keyiflensin. Kız geçen sene ne güzelmiş meğer ya 😀
Buzlulimonatam belladonna geldim aşkım geldim aile sorunlarım var biraz ondan canım hiç girmek istemiyor 😕🥺
successfulwoman simonedebeauvoir özlediğim nasilsin…. Evet gelemiyorum…. Çok güzel bir tatil… Özledim seni… @Moonlight_ Aşkimla görüsemedik…
Moonlight_ successfulwoman askimmm❤️evet yaa okadar hayaller kurmustuk 😔nasip degilmis insallah seneye🙁
simonedebeauvoir successfulwoman ah özlediğim nasıl güzel bir tabir kaaaaadınnnnnnnn ah canım benim bende seni öyle özledim ki sensiz kimsesiz gibiyim burda
belladonna Moonlight_ Yaaaa perideye uğramandan belli zaten moon 😂 trye bir geldin bir daha seni görmedim 😂
meleksen1 Moonlight_ İyiyim aşkım taşındık bir ay oldu yerleştik artık alışmaya çalışıyorum yeni düzene 🥹 Sen nasılsın nasıl geçti tatilll anlat çabuk 😍😀
Moonlight_ meleksen1 oo sevindim askim insallah hemen alisirsin güle güle oturun😍🫂❤️ Cok güzel gecti antalya fethiye izmir gezdik hep yorulduk ama tabi yandan simdi evimde dinlenme zamani 🤣