meleksen1 Moonlight_ İyiyim aşkım taşındık bir ay oldu yerleştik artık alışmaya çalışıyorum yeni düzene 🥹 Sen nasılsın nasıl geçti tatilll anlat çabuk 😍😀
Moonlight_ meleksen1 oo sevindim askim insallah hemen alisirsin güle güle oturun😍🫂❤️ Cok güzel gecti antalya fethiye izmir gezdik hep yorulduk ama tabi yandan simdi evimde dinlenme zamani 🤣
Moonlight_ meleksen1 evet yorucuydu ama bazi yerlerde cocuklari anneme birakip gittik biz yada büyük oglum oldugu icin ufaklikta abisine asik oldugu icin bu durum bana avantaj sagladi🤣🤣🤣🤣🤣
meleksen1 Moonlight_ Gerçekten abi abla olması büyük şans 😀 benimki de abi abla varsa çok güzel oynuyor 🫠
simonedebeauvoir successfulwoman ah özlediğim nasıl güzel bir tabir kaaaaadınnnnnnnn ah canım benim bende seni öyle özledim ki sensiz kimsesiz gibiyim burda
Buzlulimonatam belladonna geldim aşkım geldim aile sorunlarım var biraz ondan canım hiç girmek istemiyor 😕🥺
belladonna Buzlulimonatam İnşallah sorunlarınız düzelmiştir 🙏 Bir gittin bir daha da uğramadın ama gel artık 🥰
Buzlulimonatam belladonna ara ara bakıp çıkıyordum bende özledim valla sizi kafamı dağıtıyordum burda 🫶🏻ama dönücem tam bir şekilde ❤️