Eşim
Canım
Çocuklarımın babası
Herseyim
İlk aşkım ilk gözağrım
Onu o kadar çok seviyorum ki kalbim agiriyor artık yaşadığımız şeylerden yaşayamadıklarımızdan imkanımız olmasına rağmen mutlu olamamaktan.
Bir anda kötü davranıp bir anda iyi davranan. Kedinin fareyle oynadığı gibi benimle oynayan hep onun istediği olsun isteyen bir adam. İlk tanıştığımız da o kadar saygiliydik ki birbirimize bazen 5 buçuk sene önceki mesajlarımızi okuyorum. Allah’ım ne kadar saf sevgi dolu bir insanmışım. Ne kadar güzel seviyor seviliyormusum. Ne kadar herşeye susmuş boyun egmisim😞 Boşanmak yada ayrılmak uzağa gitmek istemiyorum. Kaybolan saygıyı tekrar kazanmak istiyorum. Eskiden Birbirimize salak bile demezdik. Şimdi heleli cocuklardan sonra o kadar daha da saygımız azaldı ki oturup konuşun demeyin konuşulmuyor. Konuşalım dediğim her an bir bahanesi var. Ya yorgunum ya uyuycam ya yeni uyandım vs vs… Ben eski aşkımı eski saf sevgimi istiyorum hayatım 21 yaşım böyle bitsin ama yeni yasimda önümdeki bu uzun yolda sevgilim kocam dediğim adamla mutlu olmak istiyorum🥺🤲🏻 Fikir verin bana kizlar ben ne yapayım?
Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?
Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?
HurremSultan tek tarafli cabalarsan zor biraz onunda tasin altina elini koymasi gerekiyor ilk once oturup konusmayi bilmeli
sadece08 konuşmuyor işte. Sorunumuz yok diyor. Ben artık dayanamıyorum diyorum bı iyi davranıyor bir kötü 🤧
HurremSultan psikolojik sorunu olabilir mi ? Yada kişilik olarak böyledir belki bende bu durumdan çok rahatsızım birbirimize karşı eskisi gibi olmayışımızdan hakaret vs falan yok ama çok rahatça her konuda tartışabiliyoruz önceden böyle değildik birbirimizi alttan alırdık her şeyi sorun etmezdik birbirimizin Bi şekilde gönlünü etmeye çalışırdık falan insanların yüzü yırtılır derler bizim burda çok samimi olunca uzun zaman geçince yani gerçek yüzü çıktı gibi öyle oluyor sanırım
HurremSultan belki kendince sorun yoktur sen kuruntu yapiosundur bazen biz kadinlar cunku en ince ayrintiyi takabiliyoruz ama erkekler boyle olmuyor aranizda bir problem yoksa bence hic tartisma yoluna girmeyin en fazla ben eski zamanlarimizdaki aradaki bagimizi ozluyorum deyin o gunler guzel anilardan bahsedin cocuklardan onceki zamanlardan ama boyle tatli dille anilarinizi yad edin oda hatirlasin cunku ev sorumluluk cocuk is cidden hepimiz yipranioruz
HurremSultan saygısizlik tek taraflı mı yoksa sen de ona karşı öyle misin? Şu yüzden soruyorum sen de aynı şekilde davranıyorsan önce kendi davranışını değiştirmeyi deneyebilirsin belki ayna olur
HurremSultan kazanılmaz çok zor. Siz ona karşı saygılı ve sevgili olmaya gayret gösterin fakat erkekler kaybetme korkusu olmadığı sürece özen göstermiyor
Gokkusagim tabiki tek taraflı değil. Burda yok diye yalan söyleyecek değilim. Ben zaten fevri bir insanim. Ama şöyle söyleyeyim ayna gibiyim hep gider sarılıp öperim severim yani ben evde sadefe çocuklar durmayinca yada işlerim yetismeyince sinirleniyorum. Her anne gibi yetememe duygusu beni geriyor üzüyor buda dışarıya yansıyor. Mesela sabah erken uyandik mi eşim tüm gün asabi oluyor çünkü sabah eve geliyor ve tam.uykuya dalacagi siraada cocuklar oynuyor ve uykuya dalma da güçlük çektiği için gidip gelip bize bağırıyor tut su çocukları oyuncak verme çizgi film açma yok uzanma niye uzanıyor çocuklarla ilgilen. Ya böyle saçma sapan herşeye bağırıyor. Kalbim o kadar kırılıyor ki boğazım düğümleniyor sanki kızmak istiyorum kızamıyorum aglamk istiyorum aglayamiyorum sesim çıkıyor ama tuhaf ya ben ne yapacağımı bilemiyorum artık neyi nereden anlatayim şaşırdım
bahar33 kaybetme korkusu olmaz tabiki nasıl olsun. Biraz korktu babam boşan gel diyince ama ben gidemem ki çocuklarımı alıp sevdiğimi biliyor. Bosanmayacagimi da. Oda beni seviyor aslında biliyorum çok sevgi dolu olduğu anlar da oluyor ama babasının tüm kötü ozellilerii almis sanki. Annesine yaptığı herseyi bana yaooyor dayak dışında. Ki evlendigimiz ilk zaman yapmaya çalıştı ama asla izin vermedim. Hiç unutmuyorum o günleri
HurremSultan ben böyle öfkeli insanları anca sevginin iyilestirecegine inanırım o da sabrın nereye kadar yeter 😒 mesela şöyle baş başa bir gece de olsa bir otele bir yere gitseniz orda bir kahve bir alkol ne kullanıyorsanız bunun eşliğinde önce onu ne kadar çok sevdiğini sonra da bunların seni ne kadar çok uzdugunu anlatsan belki o zaman dinler anlamaya çalışır
HurremSultan İlişkinin 5 altın kuralından en başta geleni saygıdır. Çabuk kaybedilir çok geç belki de bir daha asla kazanılmaz. Kendimden örnek vereyim. 6 senelik birlikteliğimizde öyle kavgalarımız öyle münakaşalarımız oldu ki ondan sonra aramızda asla saygı denen bir şey kalmadı. O araya kırgınlık bi kere giriyor ya işte tüm bağ orda kopuyor. Sizinde böyle unutulmayacak kavgalarınız olduysa karşılıklı birbirinizi kırdıysanız saygını kazanmanız çok zor belkide imkansız olur malesef canım.
sadece08 yok ya kuruntu değil sorunlu biri yani evlendigimizde herkes iyiki evlendiniz valla kurtulduk dediler. Ben evlenmeden önce çevremdeki herkes bak bu adam çok sıkıntılı sana hayatı zindan eder olmaz dediler dinlemedim. Bahsettikleri zindan da işte kiskanciligi 😬😒
HurremSultan serbest bırakın ve izleyin birşeyler için çabalamayın ne yapacak sizin için çabalıyacak mı yoksa oluruna mı bırakıcak eşimle her kavga edişimizde söylerdim bunda sonraki planlarına beni dahil etme yokmuşum gibi yap arkadaşlarına ailene ne bilim bir davete beni çağırma sakın derdim sürekli böyle diye diye herhalde eskisi gibi değil artık birşeyler için çabalıyor tabi yaşıda büyüdü olgunlaştı merak ettim yaşınız kaç acaba
MedavikPastam o kadar üzülüyorum ki kalbim paramparça… Şuanda o ağlamadan önce boğazın şişer ya düğümlenir. Tam oyleyim gün boyu da öyle gezdim. İçim öyle tuhaf ki. Sevmek ama sayilmamak. Bir insanın kiyamadigi olmamak. Kırılırım diye söylemediği seyleri söylüyor mesela artık. Geçen şaka yaomis bana mesela benim kilomda kadın mi olurmuş bana diyor ya bana tamam 40 kilo değilim ama fiziğim o kadar güzel ki bir kişi bile bana kötü diyemez mükemmel değil elbette 2 çocuk doğurdum ama böyle de denir mi ya
Ferhundeeeyengeniz ben 21 eşim 31 yani şöyle söyleyeyim plan yapmalik bir durum yok. Şuanda taze kavga da etmedik. Kavga peşine yazmiyorum bunu. Saygımız bitti farkındayım ve çok üzgünüm
HurremSultan cok sasirdim suan hep postlarda pozitif boyle yuksek enerjili insan olarak goruyordum sizi hatta esinizlede bi suru oneriler falan tavsiyelerde baya bulunuyordunuz ne kadar disari oyle gorunsekte icerisi bambaska yaralar umarim evliliginiz eskisinden daha guzel bir yere gelir mutlu olursunuz her kadin mutlulugu hakediyor
Gokkusagim gitmek istedim oda çok istiyor ama işte biri 2 biri 10 aylık bebeklerle nereye gidelim. Nasıl zevk alalım bu baş başa zamanı biz hep yaşıyoruz ben sık sık yaparim o konuşmayı her seferinde sarılıp birşey yokki falan yaooyor yada konuşmak istemiyorum boşuna konuşuyorsun diyor. Çabalyan tek kişi benim. Onun umrunda değil ki
HurremSultan kendi köşeme çekilmeyi denedin mi aşkım çünkü sizde bizi görüyorum geçen de bahsetmiştim ya başka bi postta başta hep başkaları yüzünden olam kavgalar soğukluklar yerini hep sessizliğe bıraktı bende önce tartışırdım bağırırdım çağırırıdım baktım adam sağır duymuyor beni iki senedir kendi köşemdeyşö kavga ederiz her dakikası eleştirir beni hiç duymam kulağıma pamuk tıkamış gibiyim ve şimdi daha bi kıymetimi biliyor önceden yaptıramadığım her şeyi şimdi kendi yapalım diye çabalıyor sende öyle yap sana bişey mi dedi tamam de geç kavga etme uzatma konusunu açma inan o merak edecek bu kadına ne oldu niy birden sessizleşti diye dene bak bu şekilde saygı da yerine geliyor 🫠❤️
HurremSultan ya kıyamam senin gözyaşlarına Seni en iyi ben anlarım üzülme lütfen sen bebek emziriyorsun sütüne etki eder kendini toparla😞🥺
HurremSultan eşinizin olgun aslında ikinizde 20 li yaşlarda olsaydı normal derdim ama erkeklerin tabi beyin yaşı daha küçük belkide olgunlaşıp değişebilir onuda zamanla görebilirsiniz