• Muhabbet
  • Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?

sadece08 seviyorum oda seviyor ben burda hep yazıyorum buraya mutlu anlarimi yazıyorum kavgalarımı değil. Bomboş bir evliliğim olsa asla surdurmezdim zaten. Mesela dün o arabayı tamire götürdü bende adet oldum aşırı kanamam oluyor yikanamadim onu bekledim o gelene kadar çocuklar uyudu geldiğinde uyuyorlardi. Yemek yemedi sen rahatça duş al çocuklar uyuyorken dedi. Aldım çıktım geldi saçlarımı kuruttu dakikalarca sarıldık opustuk. Sonra berbaer sofra kurduk kaldırdık çocuklarla oynadık dans ettik. Sonra bir anda parlamaya başladı. Pırasa varmış dolapta bozulmuş yemeğini yapmamışım gece boyunca bunun yüzünden tartıştı. Tam yatağa giricem ne tarafta uyuycaksin dedim yine kızmaya başladı. Dedim derdin ne yani insan gibi sordum bebeği bana vermiyceksen gece öbür tarafta uyu istersem aşkım dedim. Ne var bunda yani. Sonra küstüm kenara geçip uzandım baktım sarılıyor. Yani bende o zaman çok sinirlendim neden yaoiyrosun bunu dedim ya neden az omce kızıyordun durduk yere dedim neymiş uykudan uyandığı için sinirlenmiş. Bu gibi basit şeyler büyüyor. Bizim evdeki en büyük kavgamız “bana neden sinirleniyorsun şuanda” oluyor zaten

HurremSultan demek ki ne kadar kırıldığının farkında değil. Aileden böyle gormiş diyorsun onun için normal geliyordur böyle davranışlar şimdi de kendi çocuklarına örnek oluyor çok zor ve meşakkatli bir yol yavrucum Allah yardımcın olsun

kizsidikaa valla bilmiyorum onun psikolojik sorunu varmı ama benim psikolojik sorunum var artık. Sinirlenince beynimin arkasından sıcaklık vuruyor kulaklarım ugulduyor ellerim titriyor gözlerim kararıyor. Buda eşimin eseri Allah razı olsun

Buzlulimonatam işte böyle olmak istemiyorum ki ben onu duymadığım da zaten daha iyi ama ben onları söylemesin istiyorum olmayan sorunları yaşamak istemiyorum ben olmayacak yada olmamış olma ihtimali olan şeyler üzerinden evliligimde kör sağır dilsiz rolü yapmak istemiyorum. Mutlu olmak istiyorum ya böyle bir şey değil istedigim

HurremSultan düzelir ama nasil düzelir biliyor musun zamanla. Zamanla sen daha az takmaya başlarsın o biraz daha yaş alır daha az söylenmeye başlar. Ama bu defa da sen bazı şeylerden vaz geçmiş olursun. Bu arada şiddete meyil varsa çok üzerine gitme ayrilamam diyorsun bir de bunla yaşamak zorunda kalma .

Gokkusagim işte birseyler bitmesin istiyorum. Hissediyorum. Kalbim kırık her geçen daha da kırılıyor. Bakma guldugume resmen içim acıyor ya

HurremSultan amaan deli misin kız bırak kendi haline sen kendine bak o kadar da değil kendini yiyip bitirmeye değmez canından kıymetli değil, bu hallerinden bahset yine bir kere bilmiyorum kabul etmiyor fayda etmez gibi ama

HurremSultan 21 yaş mııııı, 2 çocuğun var diye ben 33,34 civarı sanıyordum yaşını şok oldum şuan🥹 ah kuzum neden çocuk için bu kadar erken davrandın gezip tozup sevip sevilseydin kocanla çokça vakit geçirseydin. Belki koşacaksın ama ben çocukların büyük etken olduğunu düşünüyorum. Biz eskiden film izlerdik bebek gibi severdi beni ben çok sabırlıydım vs vs. Çocuktan sonra cinsel hayatımız bile değişti tahammül seviyemiz azaldı birbirimize karşı. Hala çok seviyorum ama dönüp baktığımda dönüm noktamız çocuk oldu. İyiki doğdu evladım ama ilişkimiz ister istemez yıprandı. Birçoğumuzda böyle. Seviyorsa ve seviyorsan üzülme. Düzelir yavaş yavaş düzeltmeye çalış yanlışlarından yavaş yavaş vazgeç oda öyle yapacaktır eminim üzülme bu sorunlar büyük değil sevgi varsa herşey hallolur🙏

HurremSultan

Öncelikle bu posta şaşırdığımı belirtmek istiyorum. Dediğin gibi hep evliliğin iyi tarafını anlattığın için sanırım. Ama kimde sorun yok ki? Okuduğum kadarıyla eşin sana aşık seviyor sen bu yüzden ayrılmak boşanmak değilde geri kazanmak istiyosun. Canım benim erkekler bizim gibi değil. Kadınlar zor.. cidden bak hemcinslerim ama zoruz yani. Bizim gözümüzde çooook sorun olduğu zaman sürekli düşünüyoruz hareketleri gözümüze batıyor. Sorun var niye konuşmuyoruz diye bekliyoruz ama erkekler bazen bizim sorun olarak gördüğümüz şeyleri sorun görmüyor.

Yani demem o ki çoook büyük şeyler değilse üstünde çok durma. Çünkü biz kadınlar basit konuları (ama bizim için basit gelmiyor tabi ) erkek anlasın diye o kadar çok konusup sorun haline getiriyorz ki , farketmeden erkeğe karşı ki olan saygımızı yitiriyoruz. Sonra ne oluyo biliyo musun erkek istediği gibi parlıyor söyleniyor kızıyor. Aslında bunu ona biz veriyoruz.

Sevgiliyken böyle değil farkında mısın? Afedersin götümüzden ayrılmıyorlar. Çünkü o zaman sevgili olduğumuz için duracağımız yerleri biliyoruz. Karsıdaki bu sınırı iyi bildiği için oda duruyor biz o zman karsıdakinin İyi yönlere daha çok odaklıyız.. Kafa olarak bile rahatız.

Gülüm aynı şeyleri ben çok yaşadım. Nasıl düzelttim biliyo musun erkeğe onun kafa yapısıyla yaklastım. Çünkü o bi erkek iş güç onları yoruyor ediyor eve gelince huzur mutluluk istiyor bizde sadece evdeki kısmıyla yorum yapıyoruz tartısıyoruz. Yani çok üstünde durma bence. Çok kırıldıysan bi kac gün uzaklaş onun gelmesini bekle . Gelince konuş sarıl ve sorunların üstünde çok durma. Erkek için (büyük bişey olmadığı sürece) sorun yoktur anlayışına hakim ol ve kocanı sev 🌸 çünkü oda seni çok seviyor belli. Bırak parlasın o an takma. Çünkü iyi yönlerini sen cok iyi biliyosun zaten kötü yönleri çok baskın olsa durmazsın. Çok düşünüp kendini yorma iliskin zarar görmesin . O iki bebişinin babası 🌸