Eşim
Canım
Çocuklarımın babası
Herseyim
İlk aşkım ilk gözağrım
Onu o kadar çok seviyorum ki kalbim agiriyor artık yaşadığımız şeylerden yaşayamadıklarımızdan imkanımız olmasına rağmen mutlu olamamaktan.
Bir anda kötü davranıp bir anda iyi davranan. Kedinin fareyle oynadığı gibi benimle oynayan hep onun istediği olsun isteyen bir adam. İlk tanıştığımız da o kadar saygiliydik ki birbirimize bazen 5 buçuk sene önceki mesajlarımızi okuyorum. Allah’ım ne kadar saf sevgi dolu bir insanmışım. Ne kadar güzel seviyor seviliyormusum. Ne kadar herşeye susmuş boyun egmisim😞 Boşanmak yada ayrılmak uzağa gitmek istemiyorum. Kaybolan saygıyı tekrar kazanmak istiyorum. Eskiden Birbirimize salak bile demezdik. Şimdi heleli cocuklardan sonra o kadar daha da saygımız azaldı ki oturup konuşun demeyin konuşulmuyor. Konuşalım dediğim her an bir bahanesi var. Ya yorgunum ya uyuycam ya yeni uyandım vs vs… Ben eski aşkımı eski saf sevgimi istiyorum hayatım 21 yaşım böyle bitsin ama yeni yasimda önümdeki bu uzun yolda sevgilim kocam dediğim adamla mutlu olmak istiyorum🥺🤲🏻 Fikir verin bana kizlar ben ne yapayım?
Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?