Niye erkek canım mahsuru yoksa ?
Erkek cocuk istiyorum yardin
Erkek çocuk istiyorum yardım ne demek ya😂 çocuk isteyen o kadar insan var ve siz erkek istiyorsunuz, ayrıca erkek çocuk olması için şunu yapabilirsin diye burdan bir tavsiye falan mı istiyorsun😂 Allah’a dua et istemesini bil inşallah olur ne diyim
🤔🤔
Yok artık ya
canim benim sana burada bu haktq hic kimse yardim edemez.Benim bir akrabam vardi oda senin gibi erkek cocuk istiyodu bir tana kizi vardi ama erkekde istiyodu.Doktordan yardim aldilar ve erkek cocuklari oldu.Yani sana doktor yardim edebilir canim benim yalnizca doktor,ama iyi doktor😘
Sonucta hepimiz insaniz yani benim iki kizim var ve bunun icinde rabbime cok sukur ederim tabiki olmayanlara rabbim nasip etsin olmayan olsun ister oglu olan kiz ister kizi olan oglum olsun ister biz haciz kuluz isteklerimiz bitmez bu cok dogal bir sey yani bilginiz varsa yardimci olur diye yazdim guluncek bisey yok
Raziye buna bilgimiz nasıl olsun ki ? Bende sağlıklı ve hayırlı bir evlat dile
Raziye
4 erkek çocuğum var birini vereyim :) biz de kıza hasret :D
şaka tabi benim söylediklerim şimdi ama gerçekten şunu yaptım erkek poldu şunu yaptım kız oldu diye bi şey yok %50 bi ihtimal yani...
Raziye
Biz 5 kız kardesiz ve herkes hep sorar erkek olsun diye mi arka arkaya yaptılar diye,, hayir alakasi bile yok ve anneme babama sorsan bir tane bile erkek olsun istermiydiniz diye annemin de babaminda cevabi illa erkek olsun o duyguyu da tadalim demezler demediler evlat evlattir hayirli evlat olsin saglikli olsun onemli olan bunlar benim bir kizim bir de oglum var ama hamile iken bile illa oglan olsun demedim hayirlisi oncelikle... belki o duyguyu tatmak mi adi neyse, açmış oldugunuz post yanlış anlatim yazım bozuklugu olmus sanki. Insanlarin tepkisi de bu yuzden