Erkek çocuk istiyorum yardım ne demek ya😂 çocuk isteyen o kadar insan var ve siz erkek istiyorsunuz, ayrıca erkek çocuk olması için şunu yapabilirsin diye burdan bir tavsiye falan mı istiyorsun😂 Allah’a dua et istemesini bil inşallah olur ne diyim

Yok artık ya

canim benim sana burada bu haktq hic kimse yardim edemez.Benim bir akrabam vardi oda senin gibi erkek cocuk istiyodu bir tana kizi vardi ama erkekde istiyodu.Doktordan yardim aldilar ve erkek cocuklari oldu.Yani sana doktor yardim edebilir canim benim yalnizca doktor,ama iyi doktor😘

Sonucta hepimiz insaniz yani benim iki kizim var ve bunun icinde rabbime cok sukur ederim tabiki olmayanlara rabbim nasip etsin olmayan olsun ister oglu olan kiz ister kizi olan oglum olsun ister biz haciz kuluz isteklerimiz bitmez bu cok dogal bir sey yani bilginiz varsa yardimci olur diye yazdim guluncek bisey yok

Fatma

Belada sukurki kizlarim var ama insan ikisinde duygusunu tatmak ister belki benimki olmayanlara sacma gele bilir tabiki rabbim onlarinda kucaklarn doldursun hayirlisiyla oglum olsunda isterim dedigim gibi hayirlisiyla

Raziye anladım canım benim de bi kızım var ama bi 2. Si olsa yine kız olsun isterim mesela.Senin ki kızım var oğlum da olsun duygusu anladım ama burdan tavsiye alamazsın malesefğ

Raziye Keşke daha açıklayıcı yazsaydınız bizde dalga geçmezdik, ‘erkek çocuk istiyorum yardım’ cidden bu ne?😂
          Neyse, ama keşke şunu düşünseydin, demek ki böylesi daha hayırlıymış ki Allah bana kız evlatlar veriyor.

10 gün sonra

Raziye
          4 erkek çocuğum var birini vereyim :) biz de kıza hasret :D
          şaka tabi benim söylediklerim şimdi ama gerçekten şunu yaptım erkek poldu şunu yaptım kız oldu diye bi şey yok %50 bi ihtimal yani...

Raziye
          Biz 5 kız kardesiz ve herkes hep sorar erkek olsun diye mi arka arkaya yaptılar diye,, hayir alakasi bile yok ve anneme babama sorsan bir tane bile erkek olsun istermiydiniz diye annemin de babaminda cevabi illa erkek olsun o duyguyu da tadalim demezler demediler evlat evlattir hayirli evlat olsin saglikli olsun onemli olan bunlar benim bir kizim bir de oglum var ama hamile iken bile illa oglan olsun demedim hayirlisi oncelikle... belki o duyguyu tatmak mi adi neyse, açmış oldugunuz post yanlış anlatim yazım bozuklugu olmus sanki. Insanlarin tepkisi de bu yuzden

Raziye sanırım Çin takvimi için soruyorsunuz ama pek ben inanmıyorum o tür şeylere. Çin takvimine göre benim erkek olması lazımdı kız oldu 😊

Raziye canım sen altta kocan üste olsun 😂 dememizi mi bekliyon ne kadar saçma bişey ya