Nbb daha öncede içmiştim ama hiç böyle olmamıştı. 15 gün falan var normalde adet olmama ama bugün oldum gibi yani kan geliyor ped taktım
Erken regl
dudukc herkes yaşam tarzını seçer, ve özel olmak böyle birşeyle bir tutulmamalı bence. Ben sevgilimle ilişkiye giriyorum evet, ve onun ilk sevgilisi değilim ama onun için çok özelim, mesela.
Herkes istediği gibi yaşasın burada bazı sorunlarımızı paylaşıyoruz ve konuda tecrübesi olan arkadaşlarımızla yorumlar yapıyoruz. Günah kısmına gelirsek kimse kimsenin günahını üstlenmesin eminim ki hepimiz herşeyin farkındayız.
Evet ertesi gün hapından oluyor aynısını yaşadım ilk kullanmamda bsy olmadı ama ikinci kullanmamda sancı ve aralıklı az şekilde kanama olmuştu hapın yan etkisi onun için çok mecbur kalmadıkça içilmemesi gerek
Vidovida Merak ettim eğer Müslüman değilsen diyecek bir şeyim yok ama eğer Müslümansan cinsel ilişki neden tabu haline geliyor yazman saçma bakın sizin hayatınız sizin tercihiniz kimsenin günahını kimse çekmiyecek ama burada bir sürü genç kız var belki sizi örnek alıcak normal olmayan birşeyi normalmiş gibi göstermeyin lütfen.
Vidovida Ya üff çok uzadı cidden bu konu güzel konuşsak olmuyor kötü konuşsak olmuyor, almıyor beyniniz. Evet yargı dağıtıyorum. Gidin ne yapıyorsanız yapın ama kendinizden küçüklerin gözüne sokmayın. Yazık diğer kızlar belki sizi örnek alıyor Rabbim esirgesin. İnşallah sizde doğru yolu bulup tövbenizi edersiniz. Allah affetsin sizi!
Brownie yahu seni ilgilendirmez. Allaahmisin pardon? Isteygen istedigini örnek alir. Eger genclerde senin gibi düsünüyorsa merak etme kimse kimsenin fikrini degistiremez. En büyük örnek senin gibi bir yargi machine. Fikrinmi degisti biz fikrimizi söyleyince anca insanlari yargilamaya devam ediyorsun