Evet ertesi gün hapından oluyor aynısını yaşadım ilk kullanmamda bsy olmadı ama ikinci kullanmamda sancı ve aralıklı az şekilde kanama olmuştu hapın yan etkisi onun için çok mecbur kalmadıkça içilmemesi gerek

• Nbb bunu beğendi.

Vidovida aslında ben olması gereken bir şeyi söylemiştim.Keşke bana ee napalım demek yerine olması gerekenin dışında yaşayanlara sizde yapmayın yassanız ama anlıyorumki sizde bu tarz yaşadığınız için benim yazdığıma bu tepkiyi verdiniz.

dudukc olmasi gereken diye birsey yok. herkesin kendi hayati ve kendi secimidir baskalarina zarar vermedigi surece. cinsel iliski neden bu kadar tabu haline getiriliyor anlamiyorum

Vidovida olması gereken diye birşey yokmu ozaman evlenirken dini nikahada ne gerek var dimi sizin kızınızda sevgiliyle ilişki yaşasa normalmi karşılarsınız

dudukc evet zina çok büyük günah ama çok merak ettim acaba eşinizle evlenmeden önce hiç öpüştünüz mü öpüşmekte zina sayılır. Biz kadınlar özel olmalıyız demişsiniz ama zina sadece kadına günah değil erkeğede günahtır

Vidovida Merak ettim eğer Müslüman değilsen diyecek bir şeyim yok ama eğer Müslümansan cinsel ilişki neden tabu haline geliyor yazman saçma bakın sizin hayatınız sizin tercihiniz kimsenin günahını kimse çekmiyecek ama burada bir sürü genç kız var belki sizi örnek alıcak normal olmayan birşeyi normalmiş gibi göstermeyin lütfen.

Vidovida evet tabi bende müslüman sanıp tepkimi söylüyorum müslüman değilinse tabiki birşey diyemeyiz

Brownie ozgur dusunmek sizin gibi yargi makinelerini ornek almaktan daha iyidir tabi

Brownie bakin istegen istedigi dini secer. Müslüman olsa bile sadece „evlenmeden“ önce iliskiye girdigi icin kötü bir insan olmuyor bunun bir farkina varin

Vidovida Ya üff çok uzadı cidden bu konu güzel konuşsak olmuyor kötü konuşsak olmuyor, almıyor beyniniz. Evet yargı dağıtıyorum. Gidin ne yapıyorsanız yapın ama kendinizden küçüklerin gözüne sokmayın. Yazık diğer kızlar belki sizi örnek alıyor Rabbim esirgesin. İnşallah sizde doğru yolu bulup tövbenizi edersiniz. Allah affetsin sizi!

Brownie yahu seni ilgilendirmez. Allaahmisin pardon? Isteygen istedigini örnek alir. Eger genclerde senin gibi düsünüyorsa merak etme kimse kimsenin fikrini degistiremez. En büyük örnek senin gibi bir yargi machine. Fikrinmi degisti biz fikrimizi söyleyince anca insanlari yargilamaya devam ediyorsun

MED Ben kötü insanlar olduğunu söylemedim miğdesiz olduklarını söyledim. Gidip kim ne yapıyorsa yapsın günahını ne ben ne bir başkası çekmeyecek ama sanki iyi birşey yapıyorlarmış gibi burada anlatıp kızlarımızın zihinlerini kirletmesinler.

Brownie o kizlarda kendileri bilir. Sen kendi kizina yüklettirme bu uygulamayi o zaman. Fikir özgürlügü var ve bunun yaninda insanlara saygi duyulmasi gerekiyor. Sen midesiz kimseye diyemessen. Acaba böyle degince senin ne farkin oluyor. Bu yaptigin ayrimcilikmüslümanda kabul mü görülüyor?

Brownie ben evlenmeden iliskiye girmeyenlere hep saygiyla yaklasmisimdir ve bence de guzel birsey. ama insanlarin (ozellikle de kizlarin) evlilikten once iliskiye girmesini o kadar igrenc birseymis gibi gostermeniz kabuledilir degil. insanlar size nasil evlilikten once iliskiye girin mi diyor? hayir. o zaman siz de onlari kabul etmeseniz bile, dininize ters dusse bile saydi duyacaksiniz.

MED Senin beyninde sorun mu var bu post biz yorum yapalım diye açıldı iyi veya kötü. Sen bana fikrimi söylüyorsun bende aynı fikirdeyim asla değişmez karşılık veriyorum. Hayır bu cevaplar zorunuza gidiyorsa soru sormayın bir bok yiyiyorsunuz birde iyi birşey gibi savunuyorsunuz hiç mi utanmanız yok ya bu kadarda olmaz artık

MED Ayrımcılık Müslümanlıkta olmuyor öyle mi? Peki Müslümanlıkta zina var mı?