MED Senin beyninde sorun mu var bu post biz yorum yapalım diye açıldı iyi veya kötü. Sen bana fikrimi söylüyorsun bende aynı fikirdeyim asla değişmez karşılık veriyorum. Hayır bu cevaplar zorunuza gidiyorsa soru sormayın bir bok yiyiyorsunuz birde iyi birşey gibi savunuyorsunuz hiç mi utanmanız yok ya bu kadarda olmaz artık
Erken regl
Vidovida Böyle birşeyin nesine saygı duyayım. Yahu günah günah. Hiçbirimiz 4 dörtlük yaşamıyoruz. Ama bu kadar büyük günahlar…
Bakın sürekli yazdım sıkildım da artık ama yine yazıyorum HERKESIN KENDI GÜNAHI. Ben veya bir başkası çekmiyecek ama diğer kızlar örnek alıyor alabilir bari savunulmasın ya.
dudukc Pardonda „sizin gibiler“ nasil bir hitaptir gercekten. Bu düsünceniz umarim bir gün en yakininizla sinanmazsiniz. Birde o kizlari sucluyorsunuz. Ee öldüren adamlari birazdan kalkip birde alkislayin isterseniz. Bu sözlerinizden sonra size tamda bu yakisir cünkü. Unutmayin biz Kadiniz ve her ne olursa olsun beraber kenetlenecegimiz yerde, siz diyorsunuz ki haketmistir öldürülmüstür. Gercekten Pess.
Vidovida Pardon? Ne demek yaptığımız yanlış değil ya artık cidden kafayı yemişsiniz. Kızlar erkek arkadaşlarıyla ilişkiye girmiyorlar mı diye pisikolojik şiddete maruz kalıyor haa asla da ilişkiye girdi diye öldürülsün demiyorum sakın bunu yanlış anlayıp bir kenara çekmeyin. Her ne olursa ne yapmışsa yapsın bir insanın asla ölmesini istemem. Ama ne var evlenene kadar ilişkiye girmeseniz.
insanlari sadece rahat birakamaz misiniz? bu kadar mi zor insanlarin ozeline karismamak?
Dilerim Rabbim kimseyi yanlış yola düşürmesin. İnşallah yanlış yolda olanlarda bunun yanlış olduğunu anlayıp doğru yolu bulur. Benimde bir evladım var onu elimden geldiğince iyi yetiştiricem Rabbim ayağına taş değdirmesin, karşısına kötü insanlar yolu yanlış insanlar çıkarmasın. Bu duam hepiniz için geçerli. Allah affetsin🤲