Gece gece böyle bir post açmak istedim kızçelerim çiçeklerim 🌸💕 haydi bakalım
Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?
sirinhatun-18 Soruyu anlamadım ayol ön sevişmeyi mi diyosun dnfnnf
Medusa aynen aşko
sirinhatun-18 Ön sevişme candır djjdjd onsuz olmaz olamazz
sirinhatun-18 ön sevişme candır gerisi heyecan 😄 aklıma geldi eşim sabah işten geldi ben uyurken yapmaya çalıştı ön sevişme yok direk işe girişti ben kaldım kupkuru 😁 yani ön sevişme kadını hazırlamak için önemli
sirinhatun-18 on sevisme yapmıyoruz sanırım yani pek bilmiyorum on sevişmeyi biraz öpüşüp ellesip koklasip direk bodoslama dalıyoruz, o yüzden bilmiyorum on sevişmeyi bu söylediklerim on sevisme sayılıyor mu onuda bilmiyorum
sirinhatun-18 kuru kuru nasıl olsun ya hiç sevmem
sirinhatun-18 eski ben olsam ön sevişme en güzeli derdim de bakireden daha bakireyim şimdi tık yok
Ben ön sevişme de coşmazsam eğer asla boşalamam 🙃
sirinhatun-18 ön sevişme eşim yeterince sertleşene kadar anca, sonrasında ben dayanamıyorum zaten 😂
O sertleştikten sonra oral yapıyorum yumuşakken sevmem , sonrasını ona bırakıyorum o istediğinde başlarız
- Düzenlendi
sirinhatun-18 biz mutlaka sevişiriz ıslanmadan olmaz girişler kapalı🤣
Gamzekck kızlar bugün eşimle konuştum, adam megersem sevmiyormus ne kadının ne erkeğin cinsel organını emmeyi yalamayı midem kaldırmıyor diyor , senin de yapmanı istemiyorum bana dedi , neden daha önce söylemedin dedim hoşuna gidiyor diye söylemek istemedim dedi evet benimde bazen hoşuma gidiyor ama bana saçma geliyor ağzına alman dedi , benim midemin kaldirmayacagi şeyi sanada yaptırmak istemiyorum dedi , benden mi tiksiniyorsun dedim temizliyorum her ilişkide dedim, hayır gayet temiz ve güzel dedi ne senin cinsel organın nede benim ağza alınması hoşuma gitmiyor dedi 🥲
Gamzekck iki yıldır evliyiz daha yeni söyledi bana bunu, keşke daha önceden söyleseydin dedim hoşuna gitmeyen bir şeyi yaparken ilişkide zevk almaman beni üzdü dedim,seninle girdiğim her ilişkiden zevk alıyorum sonunda birlikte olduğumuz için öyle bittiği için ama sadece hoşuma gitmiyor midem kaldırmıyor gibi hissediyorum dedi
delihatunum gerçekten de öyle ama ön sevişme önem taşıyor kadın icin kadının hazırlıklı olması icin sadece erkek kendini düşünmemeli karşı tarafıda düşünmeli
kukuliiiii aç kapıyı gardiyan 😂😂