• Cinsellik
  • Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?

Deleted17 ön sevişme gerçekten candır sjsjsj bende sert olmadan asla oral yapmam yumuşakken tavuğun götü ile oynuyormuşum gibi hissediyorum 😂

superisi_ şu ilişki sırasında boşalmayan benmiym bir tek ya eşim diyor ki normalde şeninde boşalman lazım ama bende tık yok neden acaba hormonsal olabilir mi

sirinhatun-18 on sevişmekden ziyade ben yatağa yada eşimin yanına oturur oturmaz hemen öpüşmek sevişmek istemiyorum ya. Önce biraz uzanalim sarılalım saçlarıma oynasın biraz kokularimizz birbirine karışsın istiyorum🌺😍 ondan sonra böyle içimden geldiği zaman yapalım istiyorum aksi halde moda giremiyorum malesef🤭 birde eskiden çok rahattık ya şimdi bebeler çok uyanıyor,🥲🥲🥲

Gamzekck yok benimki eskiden yapmazdı ama şimdi her ilişkide yapmak istiyor. Bosalamayinca ona kızıyorum istemsizce dkdkdk oda bosalayim diye hep yapmak istiyor ama bana yaptırmıyor. Anlamadım eskiden yaptırırdı😏 gerçi yıkamiyor kalkıp yikasa yapardim dkdksks

burcu21 öyle bir anda konuya girmek istedim çünkü bana çok fazla oral yapmayan biri yani arada yapar megersem hoşuna gitmiyormus üzüldüm ama olsun normal ilişkidede zevk alıyorum ama her zaman boşalma olmuyor bende çok nadir maalesef yinede açık açık konuştu yapacak bir şey yok

HurremSultan yaaa ne güzel seni düşünmesi 🥲ben bu konuda artık kırık ve yikiggim 😂yıkamak önemli gerçekten ben yapınca yikadin mi diye soruyorum yikamadim derse yapmıyordum

Gamzekck işte yıkamaya usenirse yapmam valla ben her ilişki öncesi duş alır kokulanir gelirim. O yüzden heryerimi.opebilir sıkıntı yok dkdkdkd

HurremSultan valla bacısı ben her ilişkide duş almıyorum çünkü anı oluyor bazen planlı olmuyor anında olsun istiyoruz bazen düşü kim beklicek 😂

Gamzekck ben yapmam dkdkd hemen boyundan aşağı su döker gelirim. O yüzden çok rahat olurum. İstediği yerimi opebilir. Eskiden daha çok dikkat ediyorum şuanda oda fark ediyor zaten hep dilinde dkdkd sen rahat ve temiz olup güzel konunca onlar da dayanamıyor işte. Mesela dün duş alıp uzandım yüz üstü uzandım. Dakikalarca kalçamı öptü mesela dkdk eskiden olsa cekinirdim ama artik öyle değilim

HurremSultan bende o şekil olarak istiyorum fakat kocam bey anlamıyor
                Eskiden bebe yokken herşey kolay tabi şimdi biz bile dogru düzgün cinsellik yaşamıyoruz🥲 bebe doğunca hayat değişiyor aşko ya

Gamzekck ne önerisi kız 😂 herkesin tenine yakışan farklı oluyor🥲 temiz olmak yeterli bence ya zaten temizlik kokusu başkaaa birde bileklerine boynuna falan sıkınca her harekette dağılıyor koku. Ben sadece parfümün serisini alıyorum rolon ve vücut kremi şeklinde koku kalıcı oluyor

sirinhatun-18 kız dün uyuyakaldim yatakta dkdkd adam diyor seni uyandırana kadar öldüm 😂 yatağa zor gittim yaaa yarida kaldı bizim fik fik insalah 2 güne kavuşuruz😂😂