Deleted17 ön sevişme gerçekten candır sjsjsj bende sert olmadan asla oral yapmam yumuşakken tavuğun götü ile oynuyormuşum gibi hissediyorum 😂
Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?
superisi_ şu ilişki sırasında boşalmayan benmiym bir tek ya eşim diyor ki normalde şeninde boşalman lazım ama bende tık yok neden acaba hormonsal olabilir mi
She_angel öyle deme aşkom bayılıyor bazı çiftler kuru tahtaya
Gamzekck sayarız dert etme sjsjs😂
Medusa gerisi heyecandır hahah
sirinhatun-18 on sevişmekden ziyade ben yatağa yada eşimin yanına oturur oturmaz hemen öpüşmek sevişmek istemiyorum ya. Önce biraz uzanalim sarılalım saçlarıma oynasın biraz kokularimizz birbirine karışsın istiyorum🌺😍 ondan sonra böyle içimden geldiği zaman yapalım istiyorum aksi halde moda giremiyorum malesef🤭 birde eskiden çok rahattık ya şimdi bebeler çok uyanıyor,🥲🥲🥲
Gamzekck yok benimki eskiden yapmazdı ama şimdi her ilişkide yapmak istiyor. Bosalamayinca ona kızıyorum istemsizce dkdkdk oda bosalayim diye hep yapmak istiyor ama bana yaptırmıyor. Anlamadım eskiden yaptırırdı😏 gerçi yıkamiyor kalkıp yikasa yapardim dkdksks
HurremSultan yaaa ne güzel seni düşünmesi 🥲ben bu konuda artık kırık ve yikiggim 😂yıkamak önemli gerçekten ben yapınca yikadin mi diye soruyorum yikamadim derse yapmıyordum
Gamzekck işte yıkamaya usenirse yapmam valla ben her ilişki öncesi duş alır kokulanir gelirim. O yüzden heryerimi.opebilir sıkıntı yok dkdkdkd
Canım zaten kadınların boşalma olayı biraz zor ya . Yani kendini tanıman lazım. Bende de hep olmaz
HurremSultan valla bacısı ben her ilişkide duş almıyorum çünkü anı oluyor bazen planlı olmuyor anında olsun istiyoruz bazen düşü kim beklicek 😂
Gamzekck ben yapmam dkdkd hemen boyundan aşağı su döker gelirim. O yüzden çok rahat olurum. İstediği yerimi opebilir. Eskiden daha çok dikkat ediyorum şuanda oda fark ediyor zaten hep dilinde dkdkd sen rahat ve temiz olup güzel konunca onlar da dayanamıyor işte. Mesela dün duş alıp uzandım yüz üstü uzandım. Dakikalarca kalçamı öptü mesela dkdk eskiden olsa cekinirdim ama artik öyle değilim
HurremSultan yok bacısı beklemez benim duşa girmemi yat aşağı der direkt dalar dkdkdk
HurremSultan duş Jeli yağ mağ önerisi alam bari jddjkd
HurremSultan bende o şekil olarak istiyorum fakat kocam bey anlamıyor
Eskiden bebe yokken herşey kolay tabi şimdi biz bile dogru düzgün cinsellik yaşamıyoruz🥲 bebe doğunca hayat değişiyor aşko ya
sirinhatun-18 ah bebelerrr ahhhh kız anam bunların bu libido killer halleri ne olacak dkdkkd
HurremSultan bir bilsem ne olucak yemin ederim ömrümden ömür gidiyor 🤧😂
Gamzekck ne önerisi kız 😂 herkesin tenine yakışan farklı oluyor🥲 temiz olmak yeterli bence ya zaten temizlik kokusu başkaaa birde bileklerine boynuna falan sıkınca her harekette dağılıyor koku. Ben sadece parfümün serisini alıyorum rolon ve vücut kremi şeklinde koku kalıcı oluyor
sirinhatun-18 kız dün uyuyakaldim yatakta dkdkd adam diyor seni uyandırana kadar öldüm 😂 yatağa zor gittim yaaa yarida kaldı bizim fik fik insalah 2 güne kavuşuruz😂😂