• Cinsellik
  • Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?

HurremSultan valla bacısı ben her ilişkide duş almıyorum çünkü anı oluyor bazen planlı olmuyor anında olsun istiyoruz bazen düşü kim beklicek 😂

Gamzekck ben yapmam dkdkd hemen boyundan aşağı su döker gelirim. O yüzden çok rahat olurum. İstediği yerimi opebilir. Eskiden daha çok dikkat ediyorum şuanda oda fark ediyor zaten hep dilinde dkdkd sen rahat ve temiz olup güzel konunca onlar da dayanamıyor işte. Mesela dün duş alıp uzandım yüz üstü uzandım. Dakikalarca kalçamı öptü mesela dkdk eskiden olsa cekinirdim ama artik öyle değilim

HurremSultan bende o şekil olarak istiyorum fakat kocam bey anlamıyor
      Eskiden bebe yokken herşey kolay tabi şimdi biz bile dogru düzgün cinsellik yaşamıyoruz🥲 bebe doğunca hayat değişiyor aşko ya

Gamzekck ne önerisi kız 😂 herkesin tenine yakışan farklı oluyor🥲 temiz olmak yeterli bence ya zaten temizlik kokusu başkaaa birde bileklerine boynuna falan sıkınca her harekette dağılıyor koku. Ben sadece parfümün serisini alıyorum rolon ve vücut kremi şeklinde koku kalıcı oluyor

sirinhatun-18 kız dün uyuyakaldim yatakta dkdkd adam diyor seni uyandırana kadar öldüm 😂 yatağa zor gittim yaaa yarida kaldı bizim fik fik insalah 2 güne kavuşuruz😂😂

HurremSultan 😂😂😂Bizimde bazen yarıda kalıyor varya deli oluyorum bebe uyanıyor yatmak bilmiyor yarıda kalıyor 1 ay sonra kavuşuruz kocam diyorum inşallah 😂 o kadar derin mi uyuyorsun kız demeki o an top patlasa dünya yansa yıkılsa tık olmayacak sende benim adam bazen uyuya kaldım mı fırsat bilir yararlanır hemen fik fik operasyonu yapar sjsjsj bende uykulu halde coşan biriyim oohh anam oh sjdjjdjd

HurremSultan herkesin tenine yakışan farklı oluyor lafı beni üzüyor tenime yakışanı bulacam diye adamı iflas ettirmiyim 😂😂 bacım ben hep farklı farklı şeyler alıyorum bulamadım tenime yakışanı yada ben anlamıyorum bu işlerden dndjdk

sirinhatun-18 ya normlade hiç öyle değilim o gün aşırı yorulmuştum. Ve azcik uyuyum diye yalvardım kocama ama benim o zilli bebeler kapıda ağladı gün ucinde de uyuyamayinca gece 2. Postayi yapamadık😂😂 2. Posta da şey ama mola sonrası ilki bitmemişti daha skdkks

Gamzekck valla öyle ama napim dkdkd bende çok harcadım ama yavaş yavaş 😂 tenime yakışmıyor diye atmaim bitti başkasını aldım😂

Gamzekck ahahahha valla bilemem artık bende de pek çeşit yok zaten olanları da yzdim burda bakik postlarinda dkdkkd

Gamzekck yeterince öpüşmediysek, memelerimi boynumu amımı emip yalamadıysa, bacaklarımı kalçalarımı okşamadıysa ben ona sevişme demem🔥