HurremSultan 😂😂😂Bizimde bazen yarıda kalıyor varya deli oluyorum bebe uyanıyor yatmak bilmiyor yarıda kalıyor 1 ay sonra kavuşuruz kocam diyorum inşallah 😂 o kadar derin mi uyuyorsun kız demeki o an top patlasa dünya yansa yıkılsa tık olmayacak sende benim adam bazen uyuya kaldım mı fırsat bilir yararlanır hemen fik fik operasyonu yapar sjsjsj bende uykulu halde coşan biriyim oohh anam oh sjdjjdjd
Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?
HurremSultan inşlh kavuşursunuz da biter bu fik fik hasreti cok zor bi durum sjsjdj
HurremSultan herkesin tenine yakışan farklı oluyor lafı beni üzüyor tenime yakışanı bulacam diye adamı iflas ettirmiyim 😂😂 bacım ben hep farklı farklı şeyler alıyorum bulamadım tenime yakışanı yada ben anlamıyorum bu işlerden dndjdk
sirinhatun-18 ya normlade hiç öyle değilim o gün aşırı yorulmuştum. Ve azcik uyuyum diye yalvardım kocama ama benim o zilli bebeler kapıda ağladı gün ucinde de uyuyamayinca gece 2. Postayi yapamadık😂😂 2. Posta da şey ama mola sonrası ilki bitmemişti daha skdkks
sirinhatun-18 vala ya dağ dağa kavusur da ana babalar bulusamazmis 😂😂😂
Gamzekck valla öyle ama napim dkdkd bende çok harcadım ama yavaş yavaş 😂 tenime yakışmıyor diye atmaim bitti başkasını aldım😂
HurremSultan bacısı inşallah bir on yıla bulucam bende kgjfjd
Gamzekck ahahahha valla bilemem artık bende de pek çeşit yok zaten olanları da yzdim burda bakik postlarinda dkdkkd
HurremSultan bende öyle devam edecem napayım el mahkum
HurremSultan kavuşamıyoruz anam aç kapıyı gardiyan kavuşalım sjsjsjd😂
Gamzekck yeterince öpüşmediysek, memelerimi boynumu amımı emip yalamadıysa, bacaklarımı kalçalarımı okşamadıysa ben ona sevişme demem🔥
happymom2561 valla am yalama hariç hepsini yapıyor ama oral sex no
sirinhatun-18 ipi bile iğneye geçirmeden önce yalıyoruz sonuçta asdfjkdk 🤪
ayipolmasinama dogru 😂
sirinhatun-18 valla bıktım bu bebelerden ya birde üstüne ezan okundu. Her denemede 3 kere mola veriyoruz en az ya dkdkd bayilajaamm
HurremSultan öyle deme aşkom ya olmayanlar var genede şükret bazen bende bıktım diyorum bebeden ama sonra şükür ediyorum
sirinhatun-18 kız tabiki şükürler olsun Allah’ım eksikliklerini göstermesij ama az uyusunlar ya 🤧🤧
HurremSultan amin inşallah amin bacım biz 97 yaşına gelince rahat ederiz anca sjsjsj
sirinhatun-18 of demehgğ aglayasim geliiirrr
HurremSultan biyimde gelir dhshsh