• Cinsellik
  • Sevişmeden ilişkiye başlamak mı yoksa sevişerek mi ?

HurremSultan 😂😂😂Bizimde bazen yarıda kalıyor varya deli oluyorum bebe uyanıyor yatmak bilmiyor yarıda kalıyor 1 ay sonra kavuşuruz kocam diyorum inşallah 😂 o kadar derin mi uyuyorsun kız demeki o an top patlasa dünya yansa yıkılsa tık olmayacak sende benim adam bazen uyuya kaldım mı fırsat bilir yararlanır hemen fik fik operasyonu yapar sjsjsj bende uykulu halde coşan biriyim oohh anam oh sjdjjdjd

HurremSultan herkesin tenine yakışan farklı oluyor lafı beni üzüyor tenime yakışanı bulacam diye adamı iflas ettirmiyim 😂😂 bacım ben hep farklı farklı şeyler alıyorum bulamadım tenime yakışanı yada ben anlamıyorum bu işlerden dndjdk

sirinhatun-18 ya normlade hiç öyle değilim o gün aşırı yorulmuştum. Ve azcik uyuyum diye yalvardım kocama ama benim o zilli bebeler kapıda ağladı gün ucinde de uyuyamayinca gece 2. Postayi yapamadık😂😂 2. Posta da şey ama mola sonrası ilki bitmemişti daha skdkks

Gamzekck valla öyle ama napim dkdkd bende çok harcadım ama yavaş yavaş 😂 tenime yakışmıyor diye atmaim bitti başkasını aldım😂

Gamzekck ahahahha valla bilemem artık bende de pek çeşit yok zaten olanları da yzdim burda bakik postlarinda dkdkkd

Gamzekck yeterince öpüşmediysek, memelerimi boynumu amımı emip yalamadıysa, bacaklarımı kalçalarımı okşamadıysa ben ona sevişme demem🔥

sirinhatun-18 valla bıktım bu bebelerden ya birde üstüne ezan okundu. Her denemede 3 kere mola veriyoruz en az ya dkdkd bayilajaamm