• Cinsellik
  • Sormak istemezdim ama acaba küçük mü ?

Usnac95 valla şu dakika tutanlara ve ölçüm yapanlara sasiriyorum🤣 kızzzzz ölçtün mü 11 cm net mi🤣

Usnac95 canım kullanım önemli uzunlukla alakası yok bence 😀😀😀

1ysf1gzd 11 değil aşkım 14 😂 ölçtüm tabi hemde mezureyle çok merak etmiştim

Usnac95 askfjjdksjsjsjjsjs nerden bilelim seni tatmin etmek için yeterli mi değil mi 😂😂 istersen daha büyük bişeyle dene o zaman anlarsın kuzu 😅

Usnac95 ne istediğini bul nelerden hoşlanıyorsun keşfet öyle eşine yön ver bence. Şimdi konuşmadan nerden bilecek yapar geçer 😀😀

Artemis_ o çok uğraşıyor aslında. Geçen bit arkadaş şey demiş; yanlayarak girsin çıksın o ne ola ki anlamadım 😂 biri de sağa sola yaparak girip çıksın demiş.
            Bir de mesela örnek veriri misin nelerden hoşlanabilirim ki. İlişki anında öpüşmeyi seviyorum mesela zevk veriyor ama sonuca ulaşamıyorum. Geçen çişim geldi baya bu zevke yaklaştım demek miydi acaba.
            Ay çok konuştum 🥲❤️

ayipolmasinama değilim işte. Yani şöyle eşim çok uğraşıyor hiç sorunumuz yok ama ben vajinal olamıyprım klitoris yapıyorum o içimdeyken o şekilde orgazm oluyorum.

Usnac95 evet o postu okudum haha doğru 😂 Canım evet o orgazm oluyor işte devamını getirin rahat olun görürsünüz şimdi ben akıl vermek gibi konuşmayayım da yani yanlamaktan kasıt mesela düz şekilde değil de sağa doğru sola doğru yapmak nasıl anlatılır hiç bilmiyorum inan ki 😅 ama siz kendinizi bilmezseniz eşiniz hiç bilmez ya da boşverin duruş değiştirin kadınların hoşlandığı şekiller duruşlar farklı onu bulun hiç değilse

Artemis_ ben misyoner çok seviyorum mesela kucakta olunca yoruluyorum ben bir şey anlamıyorum. Misyonerde zevk oluyor, dediğim gibi devamı yok. Kendimi tanımam lazım sanırım ama nasıl olcak bilmiyorum. Hatta geçen biri misyonerde eşimin poposunu tutup ileri geri yapmasına yardım ederken ilk kez orgazm yaşadım demişti 😂

Usnac95 mesela eşim bna öncelikle odaklanmam gerektiğini sadece bu anı dusunmemi ve en sevdiğin pozisyon da dene demişti bn kovboy pozisyonunu seviyorum sen de odaklanma problemi War bnce güzel şeyler düşün hayal et nerde ne yapmak istiyorsun mesela onları düşün gözünü kapat ve bn yağ kullanıyorum çok yardımcı oluyor bu konuda